Sestdien avārijās Latvijā cietuši 11 cilvēki; pieķerti 15 dzērājšoferi (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Sestdien Latvijā reģistrēti 115 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 11 cilvēki, informēja Valsts policija.

Sestdien četri cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, vēl četri - Vidzemē, bet trīs - Kurzemē. Viens no cietušajiem bija velosipēdists.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, smaga avārija vakar pēc plkst.9 notika Saldus novada Cieceres pagastā, kur saskrējās divas vieglās automašīnas.

Glābēji pēc negadījuma no vienas automašīnas, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Savukārt no otras automašīnas cilvēki bija izkļuvuši saviem spēkiem.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 15 autovadītājus: deviņus - Rīgas reģionā, pa diviem - Zemgalē un Latgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Vidzemē. 11 no aizturētajiem vadītājiem pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 132 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 36 autovadītāji, Vidzemē - 32, Kurzemē - 29, Latgalē - 19, bet Zemgalē - 16 autovadītāji. Seši vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 500 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu