Pirmdienas horoskops: 27. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi pirmdienai, 27. februārim.

AUNS

Sāc nedēļu tā rāmi, lai arī kā gribētos paspēt daudz, un... vēl vairāk... Vajag darīt visu mierīgi, ar apdomu un pēc plāna. Tostarp izrunāt turpmāko dienu darbus ar kolēģiem.

VĒRSIS

Lēnītēm iesākt nedēļu neizdosies, apkārt viss ņirb kā trakā karuselī. Darbi stājas rindā cits aiz cita, un pārņem sajūta, ka gals tiem nav redzams.

DVĪŅI

Aktuālas darba lietas. Ja kaut kas nav pa prātam, tad jārunā ar vadību vai biznesa partneriem. Aizstāvi savu viedokli ar loģiski pamatotiem argumentiem.

VĒZIS

Sekmīga diena, lai parādītu visus savus talantus: būs kreatīvas idejas, reāli priekšlikumi jauniem projektiem un skaidra vīzija, kā tos realizēt. Nedēļa sākas optimistiski.

LAUVA

Rīkojies pēc ētikas principiem gan lietišķajā, gan privātajā dzīvē. Neiesaisties intrigošanā un izstāvi tos, kam kāds mēģina darīt pāri. Cilvēki tevi mīl godprātīgās attieksmes dēļ.

JAUNAVA

Darbā vai biznesā var pavērties jaunas iespējas, tikai nebaidies spert izšķirošu soli. Kā mēdz teikt: drošajiem pieder pasaule. Un dalies savā pieredzē ar kolēģiem, kam tas nepieciešams.

SVARI

Daudz pienākumu un rūpīgi jāplāno laiks, lai izdotos līdzsvarot gan darba, gan mājas pienākumus. Iespējams, kaut kas palicis nepadarīts no brīvdienām. Tas darīs nemierīgu.

SKORPIONS

Būs noskaņots enerģiski. Tikai necenties darīt vairākus darbus vai ķerties pie vairākiem projektiem vienlaikus – nosaki prioritātes un sāc ar svarīgāko.

STRĒLNIEKS

Tu allaž esi gatavs jauniem izaicinājumiem un pārmaiņu vēsmām. Nevienu brīdi nevarēsi sūdzēties, ka dzīve būtu pelēcīgās krāsās. Notikumi griezīsies kā karuselī.

MEŽĀZIS

Tavs profesionālisms tiek augstu vērtēts, un iespējams kāds ļoti vilinošs piedāvājums. Ar atbildi pagaidām nesteidzies - ievāc informāciju un izvērtē to no visiem aspektiem.

ŪDENSVĪRS

Par radošumu un ideju trūkumu nevarēsi sūdzēties. Kolēģi vai biznesa partneri taujās padomu, un tev būs dažādi scenāriji kā atrisināt problēmas.

ZIVIS

Laiks pozitīvām pārmaiņām. Sāc jauno nedēļu, palutinot pats sevi. Maini imidžu, garderobi, ievēro veselīgu dzīvesveidu un ievies jaunus ikdienas paradumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu