Vai ticēt intuīcijai? Un veiksmei? Horoskops visām zīmēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Nedēļas horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 27. februāra līdz 5. martam.

AUNS

Ar traukšanos no darba pie darba mazliet piebremzē, lai arī kā gribētos paspēt daudz, un... vēl vairāk. Tev nekādi nederēs un arī nepiestāv senlaiku ironiskais teiciens: "Kam nav galvā, tam ir kājās..." Vajag darīt visu mierīgi, ar apdomu un pēc plāna. Nebīsties no ambiciozām iecerēm, bet rēķini, izveido tāmi un detalizētu projektu. Naudas lietās iespējama negaidīta veiksme, bet nedrīkst pārsteigties. Vari salīdzināt procesu ar makšķerēšanu – ja par ātru "piecirtīsi", loms norausies un aizpeldēs. Privātajā dzīvē ģimenes cilvēkiem daudz saimniecības darbu, bet vajag arī kādu ballīti nedēļas nogalē.

VĒRSIS

Jau no paša nedēļas sākuma dienas griežas kā trakā karuselī. Rīts-vakars, rīts-vakars un atkal rīts. Darbi stājas rindā cits aiz cita un dažu brīdi tāda sajūta, ka gals tiem nav redzams. Varbūt viss nebūs tik gludi, kā iecerēts, bet nebaidieties no neveiksmēm – tām sekos uzvaras. Ja pieņemami sarežģīti lēmumi, paļaujies uz draugu atbalstu un uzklausi viņu ieteikumus. Noderīgus padomus sniegs arī mīļotais cilvēks. Īpaša uzmanība pievēršama naudas tēmai. Var gribēties iztērēt skaistām lietām un dzīves baudām, tomēr vispirms vajadzētu izveidot mēneša tāmi ar komunālo maksājumu sadaļu.

DVĪŅI

Daudz jautājumu, un atbilžu meklējumi uz globāliem jautājumiem: kas esmu? kurp eju? Vajadzētu padomāt par profesionālo jomu – ja kaut kas nav pa prātam, tad jārunā ar vadību vai biznesa partneriem. Kā mēdz teikt: "Strīdos dzimst patiesība." Aizstāvi savu viedokli ar loģiski pamatotiem argumentiem un nevairies no ambicioziem izaicinājumiem. Ļoti iespējams, ka darbā vai biznesā pavērsies jaunas perspektīvas. Svarīga arī finanšu tēma, tāpēc nekautrējies runāt par atalgojumu vai peļņas pārdali. Ja tevi aicina iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs vai labdarībā, tad piekrīti. Labie darbi allaž tiek atalgoti dubultā.

VĒZIS

Orientējies un profesionālo jomu, karjeru un savu vēlmju piepildījumu. Lielisks laiks, lai parādītu visus savus talantus: būs kreatīvas idejas, reāli priekšlikumi jauniem projektiem un skaidra vīzija, kā tos realizēt. Vienīgi naudas lietās gan vajadzētu būt īpaši vērīgam. Katrai idejai ir sava cena, bet bieži vien par tām neviens nevēlas maksāt. Neatdod informāciju vai biznesa plānu pirms panākta juridiski korekta vienošanās. Attiecību tēmā būsi reālists un ilūzijās nedzīvosi. Ja radušās kādas problēmas, tad svarīga atklātība un tieša saruna - tā visu noliks savās vietās. Šonedēļ atkal pārliecināsies, ka tev ir lieliski draugi.

LAUVA

Daudz emociju, kas kūsā pāri kausa malām. Grūti savaldīt un grūti tās ievirzīt atpakaļ ierastajā gultnē. Bet – varbūt nevajag. Lai tās mutuļo kā straume pavasara krācēs. Gan norims un skats uz situācijām kļūs vērtējošāks un pragmatiskāks. Rīkojies pēc ētikas principiem gan lietišķajā, gan privātajā dzīvē. Neiesaisties intrigošanā un izstāvi tos, kam kāds mēģina darīt pāri. Liela uzmanība veltāma arī privātajai dzīvei un mīļajiem cilvēkiem. Ja ir bērni, tad uzklausi un atbalsti viņu idejas. Arī tad, ja tev ir atšķirīgs viedoklis. Sirdslietās dvēsele ilgosies bangojošu jūtu okeānu.

JAUNAVA

Darbā vai biznesā var pavērties jaunas iespējas, tikai nebaidies spert izšķirošu soli. Kā mēdz teikt: drošajiem pieder pasaule. Un dalies savā pieredzē ar kolēģiem, kam tas nepieciešams. Kaut arī esi pragmatisks cilvēks, šonedēļ derētu ieklausīties intuīcijā. Saliekot kopā to, ko saka sirds un prāts, atradīsi atbildes un zināsi pareizos risinājumus. Tā arī spēsi atšķirt, kurš īstais ceļabiedrs, bet kurš tikai saldas mēles kulstītājs. Turies no tādiem tālāk gan darbā, gan sadzīvē. Nedēļas nogalē vajadzētu noorganizēt jautru un saviesīgu pasākumu saviem mīļajiem cilvēkiem.

SVARI

Daudz pienākumu un rūpīgi jāplāno laiks, lai izdodas līdzsvarot gan darba, gan mājas pienākumus. Dienas trauksies kā vēja spārniem – tikko bija rīts un, skat’ jau vakars klāt. Straujajā darbu ritmā mēģini atrast kādus atelpas brīžus: pusdienas pārtraukumā izej nesteidzīgā pastaigā, vakarā pasporto vai mierīgi atpūties, palasot grāmatu vai noskatoties kādu vieglā žanra filmu. Brīvdienās var aktualizēties sirdslietu tēma. Jauki brīži kopā ar mīļoto cilvēku. Ja sirds brīva, tad kāda tikšanās tajā var iedegt dzirkstīti. Tālākais atkarīgs no tevis – vai būsi gatavs spert kādu solīti pretī.

SKORPIONS

Lielais plānotājs un stratēģis Skorpions būs noskaņots enerģiski. Un, kā jau mēdz teikt: drošajiem pieder pasaule. Tikai necenties darīt vairākus darbus vai ķerties pie vairākiem projektiem vienlaikus – nosaki prioritātes un sāc ar svarīgāko. Pavisam pēkšņi uzradīsies cilvēki, kas vēlas sadarboties. Sākotnēji piedāvājumi var šķist nenopietni, taču ir vērts uzklausīt un parēķināt. Ļoti iespējams, ka izveidojas stabila ilgtermiņa sadarbība. Sirdslietās romantiskas noskaņas un pacilājoša sajūta, lidojums pus solīti virs zemes. Jutīsies iedvesmots.

STRĒLNIEKS

Tu allaž esi gatavs jauniem izaicinājumiem un pārmaiņu ņirbošajam karuselim. Šonedēļ nevienu brīdi nevarēsi sūdzēties, ka dzīve būtu pelēcīgās krāsās. Ir vērts ielūkoties kursu un semināru piedāvājumā, jo viss attīstās strauji – jaunas tehnoloģijas, jaunas metodes, jaunas nozares. Var gadīties, ka pēkšņi parādās interesantas iespējas profesionālajā jomā. Nedēļas nogalē būsi noskaņots mājās veikt dažādus saimniecības darbus – kaut ko remontēt, pārkārtot, izdaiļot. Ja tev ir otrā pusīte, mēģini kontrolēt emocijas, lai izvairītos no strīdiem. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iespējas iepazīsies ar radniecīgu dvēseli.

MEŽĀZIS

Tava krietna strādātāja un profesionāļa slava steidz tev pa priekšu, un šajā sakarā iespējams kāds ļoti vilinošs piedāvājums. Sākotnēji nesaki ne jā, ne nē. Ievāc informāciju un izvērtē to no visiem aspektiem. Ne jau viss ir zelts, kas spoži spīd, un ne visi solījumi tiek pildīti. Ja esi ticis līdz vienošanās brīdim, tad pievērs uzmanību juridiskām niansēm - vai līgumos viss atrunāts precīzi un atbilst mutiskajiem solījumiem. Kādam var rasties interesanta biznesa ideja, kas jau drīz nesīs peļņu. Privātajā dzīvē aizraujoši piedzīvojumi un dzirkstošas emocijas. Nedēļas nogalē sarīko romantisku pasākumu.

ŪDENSVĪRS

Gudrības pazīme esot spēja saskatīt neparasto ikdienišķajā, un šonedēļ par radošumu un ideju trūkumu nevarēsi sūdzēties. Kolēģi vai biznesa partneri taujās padomu, un tev būs dažādi scenāriji kā atrisināt problēmas. Tāpat arī novatoriskas un oriģinālas idejas iespējamas attiecībā uz ienākumu palielināšanu. Jāstrādā daudz, bet bankas īsziņas priecēs. Tēriņos gan esi apdomīgs, ja plānots lielāks pirkums, veic cenu aptauju un pārliecinies par kvalitāti. Nedēļas nogalē vēlams doties izbraucienā. Jauni iespaidi nāks par labu attiecībām ar mīļoto cilvēku. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas ceļā vai saistībā ar ārzemju tēmu.

ZIVIS

Laiks pozitīvām pārmaiņām un īstais brīdis ir tieši šeit un tagad! Maini imidžu, garderobi, sāc vitamīnu kūti vai mani ikdienas paradumus. Gaisā jau jūtama pavasara elpa un tas iedvesmo. Dažādas pārmaiņas iespējamas arī lietišķajā dzīvē. Varbūt parādās jauns ienākumu avots, darba piedāvājums vai interesants biznesa projekts. Viegli veidosi lietišķos kontaktus un satiksi cilvēkus, kas tavas idejas saprot no pus vārda. Tikai, sākot ko jaunu, turi vadības grožus savās rokās. Brīvdienās ilgosies pēc mākslas un nelielas bohēmas. Apmeklē kultūras pasākumus un uzaicini draugus uz tikšanos klubā vai sarīko mājas ballīti. Privātajā dzīvē mīļas emocijas, viegls flirts un romantika

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu