VIDEO ⟩ Maskavā neadekvāts šoferis ielas vidū veic neizprotamas darbības un taranē citu auto (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas galvaspilsētas Maskavas ielās pamatīgu haosu radīja kāds neadekvāts autovadītājs, kurš ielas vidū veicis vairākus neizprotamus manevrus.

Video uzņemts svētdien, 26. februārī, Maskavas dienvidaustrumos. Aculiecinieki video iemūžinājuši kādu baltu "Hyundai" spēkratu, kas ielas vidū veic pilnīgi neizprotamas darbības.

Aculiecinieki norāda, ka notikušais fiksēts Šarikopodšipņikovas ielā. Neadekvātais "Hyundai" autovadītājs jau ar sadauzītu automašīnu iebrauc elektroauto, kas tajā brīdī atradies pie uzlādes punkta. Šoferis ceļu turpināja pāris metrus uz priekšu, tad apgriezās un brauca atpakaļ.

Turpinājumā "Hyundai" sāka driftēt un vēlreiz ietriecās tajā pašā automašīnā, kas lādējās. Aculiecinieki stāstīja, ka "Hyundai" šofera darbības uz ceļa nav izskaidrojamas.

Ļaudis, kuri noskatījās "Hyundai" šofera "izklaides", uz notikuma vietu izsauca policiju, kas neadekvāto autovadītāju aizturēja. Pagaidām "Hyundai" autovadītāja rīcības iemesli nav skaidri, taču iespējams, ka šoferis pie auto stūres sēdies alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu