Otrdienas horoskops: 28. februāris

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi otrdienai, 28. februārim.

AUNS

Nebīsties no vērienīgām iecerēm, bet rēķini, izveido tāmi un detalizētu projektu. Naudas lietās iespējama negaidīta veiksme, tikai nedrīkst pārsteigties.

VĒRSIS

Darbā viss nebūs tik gludi, kā iecerēts, bet nebaidieties no neveiksmēm – tām sekos uzvaras. Ja pieņemami sarežģīti lēmumi, paļaujies uz draugu atbalstu un uzklausi viņu padomus.

DVĪŅI

Nevairies no ambicioziem izaicinājumiem. Ļoti iespējams, ka darbā vai biznesā pavērsies jaunas perspektīvas. Svarīga arī finanšu tēma - runā par atalgojumu vai peļņas pārdali.

VĒZIS

Naudas lietās vajadzētu būt īpaši vērīgam. Katrai idejai ir sava cena, bet bieži vien par tām neviens nevēlas maksāt. Neatdod informāciju vai biznesa plānu pirms panākta juridiski korekta vienošanās.

LAUVA

Daudz emociju. Grūti savaldīt un grūti tās ievirzīt atpakaļ ierastajā gultnē. Bet – varbūt nevajag. Lai tās mutuļo un kad norims, tad skats uz situācijām kļūs vērtējošāks un pragmatiskāks.

JAUNAVA

Kaut arī esi loģisks un racionāls cilvēks, derētu ieklausīties intuīcijā. Saliekot kopā to, ko saka sirds un prāts, atradīsi atbildes un zināsi pareizos risinājumus.

SVARI

Šodien starp darbiem mēģini atrast kādus atelpas brīžus: pusdienas pārtraukumā izej pastaigā, vakarā pasporto vai mierīgi atpūties, palasot grāmatu vai noskatoties vieglā žanra filmu.

SKORPIONS

Pavisam negaidīti uzradīsies cilvēki, kas vēlas sadarboties. Sākotnēji piedāvājumi var šķist nenopietni, taču ir vērts uzklausīt. Ļoti iespējams, ka izveidojas stabila sadarbība.

STRĒLNIEKS

Derētu ielūkoties kursu un semināru piedāvājumā, jo viss attīstās strauji – jaunas tehnoloģijas, jaunas metodes, jaunas nozares. Var gadīties, ka pēkšņi parādās interesantas iespējas profesionālajā jomā.

MEŽĀZIS

Ja šodien paredzamas lietišķās darīšanas, tad pievērs uzmanību juridiskām niansēm - vai līgumos viss atrunāts precīzi un atbilst mutiskajiem solījumiem.

ŪDENSVĪRS

Noderīgas domas iespējamas attiecībā uz ienākumu palielināšanu. Jāstrādā daudz, bet bankas īsziņas priecēs. Tēriņos gan esi apdomīgs. Ja plānots lielāks pirkums, izpēti cenas un pārliecinies par kvalitāti.

ZIVIS

Pārmaiņas lietišķajā jomā. Varbūt parādīsies jauns ienākumu avots, darba piedāvājums vai biznesa projekts. Viegli veidosi biznesa kontaktus un satiksi cilvēkus, kas tavas idejas saprot no pus vārda

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu