Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Marta mēneša horoskops katrai zīmei (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: Shutterstock, TVNET kolāža

Marta astroloģiskais fons kā pati dzīve – savs laiks darbam, savs atpūtai, kādās dienās velk uz kašķi, kādās dzirkstī optimisms. Un pēdējam ir reāls pamats, jo martā sākas astronomiskais pavasaris. Daba mostas, dienas garākas, kaut kur jau sniegpulksteņi...

Izklaidei un iedvesmai

Marta astroloģiskais fons kā pati dzīve – savs laiks darbam, savs atpūtai, kādās dienās velk uz kašķi, kādās dzirkstī optimisms. Un pēdējam ir reāls pamats, jo martā sākas astronomiskais pavasaris. Daba mostas, dienas garākas, kaut kur jau sniegpulksteņi...

Jāizmanto iespējas!

Ideālo dienu nav vispār, jo kosmosā kāds debesu milzis allaž niķojas un rāda ne tās jaukākās sava rakstura šķautnes, taču ir dienas, ko varētu dēvēt tajā zelta vidusceļa vārdiņā – par normālām. Un tās vajag izmantot. Martā sekmīgākie datumi lietišķām darīšanām ir no 1. līdz 4. un 27. Tajās dienās par darījumu sarunām atbildīgais tirgotāju un komunikācijas aizgādnis Merkurs ar citām planētām veido pozitīvas attiecības un arī skarbais kārtības ieviesējs Saturns ir rāms un neliek savus ierobežojumus, nekavē procesus.

Vēl labā ziņa ir tāda, ka neviena planēta neatrodas nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī, kas bieži vien rada aizķeršanos dažādās dzīves jomās.

Sargies no intrigām

Līdztekus tam, ka martā ir sekmīgas saimniekošanas dienas, planēta Marss, kas romiešu mitoloģijā simbolizē kara dievu, rādīs savu nesavaldīgo dabu.

Ir jāpiedomā, ko un kādā formā sakām, jāmēģina turēties tālāk no strīdiem un intrigām. Atsevišķos brīžos negantais Marss būs noslēdzis savienību ar intrigantu Neptūnu un tas palielina riskus sastapties ar kādu ne visai godīgu rīcību. Jābūt uzmanīgiem naudas lietās un nevajag pārāk paļauties uz citu solījumiem.

Pilnmēness emocijas

Kad Mēness pilnā fāzē, tad daudziem bango emocijas. Tās var izpausties divējādi: atnest pārpratumus, strīdus aizvainojumu vai gluži pretēji – pozitīvu uzrāvienu. Bet jebkurā gadījumā pilnmēness laiks parasti ir dinamisks.

Martā, 7. Datumā, pilnmēness būs Jaunavas zodiaka zīmē.

Emocijas ne tik mutuļojošas, toties vēlme kritizēt un pamācīt citus, kur vajag un kur nevajag, izpaudīsies spilgti. Domā, ko runā un skaties, kā reaģē sarunu biedri.

Pavasaris klāt!

Vēlā vakara stundā 20. martā klāt būs viņš – ilgi gaidītais astronomiskais pavasaris. Astroloģijā šis brīdis tiek uzskatīts par jauna cikla sākumu. Saulīte no apcerīgās, romantiskās un mazliet sentimentālās Zivju zodiaka zīmes nonāks enerģiskajā, trauksmainajā un rosīgajā Aunā.

Lielā diena, protams, jāsagaida godam – ar saules lēktu dabā un kādu rituālu no tautas tradīciju pūralādes. Diena kļūst garāka par nakti, daba mostas un ir īstais brīdis, kad smelties no tās enerģiju.

ŠĶIR LAPU UN UZZINI, KAS GAIDĀMS TAVAI HOROSKOPU ZĪMĒ!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu