Trešdienas horoskops: 1. marts (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi trešdienai, 1. martam.

AUNS

Seko līdzi tēriņiem, it īpaši, ja gribas ko „lielu un skaistu”. Bet vienmēr ir labāk nevis savilkt jostu, bet meklēt iespējas, kā nopelnīt vairāk. Nepalaid garām jaunus peļņas variantus.

VĒRSIS

Daudz informācijas, tostarp arī pretrunīga par vienu un to pašu tēmu. Vērtē, ko dzirdi un domā, ko runā. Darbā var nākties uzņemties papildus pienākumus.

DVĪŅI

Aktīvas komunikācijas diena: jaunas ziņas, baumas, intriģējošas versijas. Atceries, ka zinātkāri no ziņkārības šķir viens solis, un šo robežu pārkāpjot, var rasties neveiklas situācijas.

VĒZIS

Labi, ja ir kārtība, labi, ja viss perfekti, taču bieži vien tā nav. Šodien ļoti daudz pienākumu, liela atbildība un arī emocijas mutuļos. Ja gadās kāda kļūme, neņem pie sirds.

LAUVA

Darbā vai biznesā no tevis tiks gaidītas idejas. Varbūt kaut kas ir jāpamācās, lai ne tikai spētu tikt līdzi laikam, bet atrastos pirmajās rindās. Tev ļoti piestāv līdera loma.

JAUNAVA

Precīzi pratīsi atšķirt, kurš īstais ceļabiedrs un kompanjons, bet kurš tikai saldas mēles kulstītājs. Turies no tādiem tālāk gan darbā, gan sadzīvē. Svarīgos jautājumus pieskati pats.

SVARI

Jāķeras pie jauniem plāniem. Iespējas palielināt ienākumus, bet rīcībai jābūt mērķtiecīgai. Kādam lietišķās jomas pasākumi var saistīties ar ārzemju tēmu. Vienīgi – raugies, lai juridiskās lietas kārtībā.

SKORPIONS

Ļoti būtiska ir pareiza darbu organizācija. Iespējams traks skrējiens starp profesionālajiem un mājas pienākumiem - gribētos, lai kāds mistisks spēks to dienu pastiepj garāku.

STRĒLNIEKS

Dinamiska diena. Strādāsi ātri, ar lēmumiem nekavēsies, runāsi tieši. Kaut arī tavā dabā ir teikt taisnību, vārdus īpaši azotē nemeklējot, skaties, kā reaģē sarunu biedri. Kāds var apvainoties.

MEŽĀZIS

Ne viss ir zelts, kas spoži spīd, un ne visi solījumi tiek pildīti. Esi vērīgs un pārbaudi informāciju, kas tev šķiet svarīga. Kādam var rasties interesanta biznesa ideja, kas nesīs peļņu.

ŪDENSVĪRS

Veiksmīgi lietišķie kontakti, jaunas iespējas, autoritātes stiprināšana. Paļaujies uz loģiku, tomēr ieklausies arī intuīcijā. Interesanti vērojumi un secinājumi.

ZIVIS

Vai dzīvē kaut kas atkārtojas? Tā mēdz teikt... Šodien var nākties saskarties ar situācijām, kuras šķiet jau reiz bijušas. Tādā gadījumā zināsi rīcības plānu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu