VIDEO Šoferis apgalvo, ka sadursmi nav izraisījis, aculieciniece apgalvo pretējo. Kam ir taisnība? (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Bolderājā gaišā dienas laikā tika sabojāta kāda automašīna. Persona, kuru likumsargi vaino nodarītajā, uzsver, ka šajā reizē policisti ir kļūdījušies, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".

Valsts policija secinājusi, ka Ēvalds 2022. gada 9. oktobrī sabuktējis ielas malā atstātu "Volvo" markas automašīnu. Viņš gan pats neatminas, vai atradies tuvumā šai vietai. Tiesa, notikušajam ir aculieciniece, kura ir nobildējusi pat Ēvalda automašīnu.

Kā apgalvo pats vīrietis - nekur nav minēts laiks un datums, kad auto fotografēts. "Tā lieciniece ir atstājusi zīmi uz "Volvo" vējstikla slotiņām, ka viņa esot redzējusi, kas ir sadauzījis viņas mašīnu."

No Rīgas pilsētas tiesas sprieduma: "Aculieciniece liecībā, ko sniedza notikuma vietā, norāda, ka redzēja, kā minivena tipa vadītājs (aptuveni 50 līdz 65 gadus vecs vīrietis ar bārdu), veicot apgriešanās manevru, uzbrauca stāvēšanai novietotam "Volvo", pēc kā, neapstājoties un neizkāpjot no automobiļa, aizbrauca no notikuma vietas."

Ēvalds pēc bildes, kurā redzams sabojātais "Volvo", spriež, ka viņa automašīnai vajadzēja būt sabojātam aizmugurējam labajam buferim, taču tur pilnīgi nekā nav.

Plašāk "4. studijas" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu