Ceturtdienas horoskops: 2. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskopi ceturtdienai, 2. martam.

AUNS

Darbā vai biznesā veiksmes laiks. Ķeries pie plāniem, ko esi gribējis sen jau realizēt. Iespējams, radīsies domubiedri vai investori un jaunas peļņas iespējas.

VĒRSIS

Daudz darba. Kāpēc viss uzvelts tavos plecos? Varbūt pats esi vainīgs, jo kā labs cilvēks pamazām uzņēmies vairāk, nekā vajadzētu. Ja šķiet, ka pārāk maza samaksa, tad kaut kas jāmaina.

DVĪŅI

Šodien mazliet laiskas noskaņas. Diez ko negribas nodarboties ar svarīgām lietām, uzņemties atbildību, risināt nopietnus jautājumus. Apdari pašu svarīgāko un vakarā satiecies ar draugiem.

VĒZIS

Darbā vai biznesā jauni projekti un nemierīga gaisotne. Mēģini gūt kādu labumu – algas pielikumu vai vienoties par lielāku peļņas daļu. Un rūpīgi izvērtē savus saimnieciskos izdevumus.

LAUVA

Optimistiska un pozitīva attieksme palīdzēs veidot lietišķus kontaktus. Taču ar jauniem projektiem vai ieguldījumiem nevajag steigties. Var rasties situācijas, ko nebūsi paredzējis.

JAUNAVA

Tu jau zini, kāda vērtība ir jaunām iemaņām un zināšanām. Piesakies kursos vai meklē informāciju, kas var noderēt. Laiks paplašināt redzesloku.

SVARI

Ar pilnu atdevi jāpievēršas darbam, karjerai vai sava biznesa attīstībai. Tikai rūpīgi izvēlies sadarbības partnerus. Nevajag solījumiem ticēt uz vārda, bet ievākt informāciju.

SKORPIONS

Esi precīzs – it īpaši, ja darīšana ar skaitļiem vai dokumentiem. Darbā neuzņemies pārāk daudz, jo būs grūti tikt ar visu galā. Vai vismaz pusdienas pārtraukumā izej nelielā pastaigā izvēdināt galvu.

STRĒLNIEKS

Tev ir daudz enerģijas, tāpēc koncentrējies uz kārotā mērķa sasniegšanu. Rīkojoties dinamiski un pārliecinoši, konkurentus atstāsi kādu solīti nopakaļ. Tavas ieceres gūs arī publisku atzinību.

MEŽĀZIS

Labprāt iedziļināsies lietu būtībā, analizēsi un mēģināsi izprast cilvēku rīcības motīvus. Var nākties kārtot darīšanas iestādēs vai bankās. Sagatavojies labi un rezultāts būs sekmīgs.

ŪDENSVĪRS

Darbs prasīs radošu un neordināru pieeju un ar galarezultātu būsi apmierināts. Piemērots laiks mācībām, redzesloka paplašināšanai, ceļojumam vai sadarbībai ar ārzemēm.

ZIVIS

Īstajā brīdī var parādīties vajadzīgie cilvēki, tomēr uz citu solījumiem pārāk nepaļaujies. Vakaru labprāt pavadīsi kopā ar mīļoto. Dalies svarīgākajā, runā par nozīmīgām lietām un attiecībām

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu