Piektdienas horoskops: 3. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi piektdienai, 3. martam.

AUNS

Aktualizēsies sadarbības tēma. Ieklausies citu viedoklī un respektē to. Tomēr nevajag piekāpties tikai tāpēc, lai saglabātu mieru. Pareizākā izeja - saprātīgs kompromiss.

VĒRSIS

Kādam no ģimenes jāpalīdz tikt galā ar iestādēm vai dokumentiem. Ja ir atvasītes, tad nepieciešams padoms saistībā ar mācībām. Salīdzinājumā ar sadzīviskām darīšanām, darbs šķitīs kā atpūta.

DVĪŅI

Šī diena ļoti saspringta un nemierīga. Jebkurā situācijā rīkojies bez emocijām - lai runā racionālais prāts. Dzīves pieredze ļaus rast pareizākos risinājumus.

VĒZIS

Naudas lietās jāskatās plašāk un tālāk. Ātra peļņa nebūs, bet ir piemērots brīdis slēgt ilgtermiņa vienošanās. Ieguldi vērtīgos pirkumos, iegādājies ko noderīgu saimniecībai un ģimenei.

LAUVA

Prāts darbosies asi un precīzi un intelekts būs augstā līmenī. Tas palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus un būt par padomdevēju arī citiem. Daudz enerģijas prasīs darbs.

JAUNAVA

Situācija darbā nemierīga. Visus strīdīgos jautājumus risini ar vēsu prātu. Vakarā mundrumu sniegs un garastāvokli uzlabos sportiskas aktivitātes vai tikšanās ar draugiem.

SVARI

Būsi atvērts jauniem kontaktiem, kas ļaus iegūt jaunus draugus un potenciālus biznesa partnerus. Galvā nāks dažādas domas, kas pārvērtīsies oriģinālās idejās.

SKORPIONS

Izcilas iespējas parādīt sevi profesionālā jomā. Ar entuziasmu un enerģisku darbošanos aizrausi arī pārējos kolēģus. Var rasties labas peļņas iespējas, tikai jāuzmanās no pārāk ambicioziem plāniem.

STRĒLNIEKS

Neesi pārsteidzīgs darbā, jo ātrumā darītais labumu nenesīs, drīzāk otrādi. Virzies uz priekšu nesteidzīgi. Vakarā pievērsies mājas darbiem, lai brīvdienām paliek pēc iespējas mazāk, un var no sirds atpūsties.

MEŽĀZIS

Šī darba diena ļoti aktīva: lietišķas tikšanās, sarunas un jaunas iespējas. Var nākt saistošs piedāvājums profesionālās izaugsmes jomā. Vakarā apmeklē kultūras pasākumu.

ŪDENSVĪRS

Dzīve apkārt virpuļos, un tu atradīsieties notikumu centrā. Paredzamas sabiedriskās aktivitātes, kāda prezentācija vai ballīte. Raugies, lai no tā ir arī kāds labums, citādi būs žēl iztērētā laika.

ZIVIS

Darbā nemierīgi. Ja kāds kolēģis būs slinkojis, vai pret pienākumiem izturējies nevīžīgi, tad tu gan pateiksi visu, ko domā. Bet katru nieku nevajag ņemt tuvu pie sirds, darba nedēļa tūdaļ galā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu