Sestdienas horoskops: 4. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi sestdienai, 4. martam.

AUNS

Šodien daudz saimniecības darbu – jātīra mājoklis, jāmazgā veļa, jādodas iepirkties... Bet vai tad brīvdienas no tā vien sastāv? Vajag arī kādu ballīti sarīkot!

VĒRSIS

Īpaša uzmanība pievēršama naudas tēmai. Var gribēties iztērēt skaistām lietām un dzīves baudām, tomēr vispirms vajadzētu pārlūkot ikmēneša izdevumus un komunālos rēķinus.

DVĪŅI

Ja tevi aicina iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs vai labdarībā, tad piekrīti. Labie darbi allaž tiek atalgoti dubultā. Turklāt ir iespēja iepazīties ar interesantiem cilvēkiem.

VĒZIS

Ja radušās kādas problēmas attiecību tēmā, tad svarīga atklātība un tieša saruna - tā visu noliks savās vietās. Vakarā pārliecināsies, ka tev ir lieliski draugi, ar ko sarīkot jautru pasākumu.

LAUVA

Liela uzmanība veltāma arī privātajai dzīvei un mīļajiem cilvēkiem. Ja ir bērni, tad uzklausi un atbalsti viņu idejas. Arī tad, ja tev ir atšķirīgs viedoklis. Sirdslietās kaislību bangas.

JAUNAVA

Vajadzētu noorganizēt saviesīgu pasākumu saviem mīļajiem cilvēkiem, kurā var izpausties radoši – dejot, dziedāt, mēroties spēkiem prāta spēlēs un atpūsties no visas sirds.

SVARI

Aktuāla attiecību tēma. Jauki brīži kopā ar mīļoto cilvēku. Ja sirds brīva, tad kāda tikšanās tajā var iedegt dzirkstīti. Tālākais atkarīgs no tevis – vai būsi gatavs spert kādu solīti pretī.

SKORPIONS

Sirdslietās romantiskas noskaņas un pacilājoša sajūta, lidojums pus solīti virs zemes. Jutīsies iedvesmots. Laba diena randiņam, kopīgam izbraucienam, attiecību veidošanai.

STRĒLNIEKS

Diena piemērota nelieliem saimniecības darbiem. Ja tev ir otrā pusīte, savaldi emocijas, lai izvairītos no strīdiem. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iespējas iepazīsies ar radniecīgu dvēseli.

MEŽĀZIS

Privātajā dzīvē aizraujoši piedzīvojumi un dzirkstošas emocijas - sarīko romantisku pasākumu. Kādam paredzamas svarīgas darīšanas ar radiņiem, un jāpalīdz vecākajai paaudzei.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē vēlams doties izbraucienā. Jauni iespaidi nāks par labu attiecībām ar mīļoto cilvēku. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas ceļā vai saistībā ar ārzemju tēmu.

ZIVIS

Ilgosies pēc mākslas un nelielas bohēmas. Apmeklē kultūras pasākumu un uzaicini draugus uz tikšanos klubā vai sarīko mājas ballīti. Privātajā dzīvē mīļas emocijas, viegls flirts un romantika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu