Svētdienas horoskops: 5. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi svētdienai, 5. marts.

AUNS

Vajadzētu padomāt, kā pavairot ienākumus un šajā jomā lieti noderēs ģimenes ieteikumi. Varbūt pat radīsies idejas par kopīgu biznesu. Sirdslietās mutuļos kaislības.

VĒRSIS

Prātā nāks radošas un interesantas idejas, kā mājas vidi padarīt omulīgāku. Vari iegādāties skaistas lietas – vāzes, mākslas priekšmetus, jaunus aizkarus. Mājinieki būs iepriecināti.

DVĪŅI

Vēlēsies mājās ieviest pārmaiņas, tomēr dari to diplomātiski un neuzkrītoši, citādi var izcelties konflikti. Jāgādā par saticību ar otro pusīti, nevajadzētu strīdēties par sadzīves sīkumiem.

VĒZIS

Iespējams, risināmi arī pedagoģiskie jautājumi. Atvēli pienācīgi daudz laika savām atvasītēm, lai uzklausītu viņu vēlmes. Vakarā pārskati un saplāno nākamās nedēļas darbus.

LAUVA

Vari veikt nelielus remontdarbus un iegādāties jaunas sadzīves tehnikas ierīces vai interjera priekšmetus. Taču, nodarbojoties ar praktiskām lietām, neatstāj novārtā attiecības.

JAUNAVA

Vari ieplānot mājas darbus, jo enerģija un vēlme darboties netrūks. Pēc ģenerāltīrīšanas mājoklis spīdēs un laistīsies, būs prieks pašam un ģimenei. Pozitīva diena.

SVARI

Pārdomas par dzīvi: vēlēsies kaut ko mainīt, darīt labāk un citādāk. Nevajadzētu plānot būtiskus pārkārtojumus mājas vidē, tas var izraisīt strīdus un nesaprašanos ar radiņiem.

SKORPIONS

Parūpējies par savējiem, apciemo vecākus vai citus radiniekus. Interese par dzimtas saknēm un vēlme pēc kopā būšanas. Jāatrod arī laiks, ko pavadīt divvientulībā ar mīļoto. Iespējams, abiem kaut kas pārrunājams.

STRĒLNIEKS

Sirsnīgas sarunas un noderīga domu apmaiņa ar savējiem. Vari doties iepirkšanās tūrē, lai sarūpētu nepieciešamo darba nedēļai. Tikai jāuzmanās gan no nepārdomātiem tēriņiem.

MEŽĀZIS

Mājās daudz darāmā... Uzaicini uz talku radus un tuvākos draugus. Kad krietni pastrādāts, neaizmirsti par cienastu. Parādīsi savas kulināra prasmes un visi tās slavēs. Diena izdevusies.

ŪDENSVĪRS

Vari ieplānot nelielu izbraucienu, kā arī sākt izvēlēties atvaļinājuma ceļojumu. Interese par citu tautu tradīcijām un kultūru. Prāts atvērts jaunām zināšanām un iespaidiem.

ZIVIS

Pozitīvas emocijas, šarms, pievilcība un labestība. Rūpēsies par saviem mīļajiem un saimniecību un visi darbi ies no rokas. Nav pārāk piemērots laiks lieliem pārkārtojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu