Kurai horoskopa zīmei laimēsies šonedēļ?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Nedēļas horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 6. līdz 12. martam.

AUNS

"Ne katrs ir braucējs, kam groži rokās," vēsta sakāmvārds, un tu ar modru aci akurāt šādu situāciju pamanīsi savā darbavietā vai biznesa lauciņā. Dodies palīgā tūdaļ, jo vēlāk vienalga var nākties labot citu pieļautās kļūdas. Lai nākotnē labāk nopelnītu, jau šodien ir vērts pievērsties mācībām, kas saistās ar tehnoloģijām vai pētīt jaunus biznesa modeļus. Brīvdienās nevajadzētu nekur traukties, labāk mierīgi atpūties, pameditē, sakārto domas. Tostarp šīs un tas izvērtējams arī attiecību jomā. Varbūt pienācis laiks kaut ko mainīt attieksmē.

VĒRSIS

Lai dejotu valsi, vajag divus – turklāt liela nozīme saskaņai un saspēlei. Tas pats attiecas arī uz sadarbību lietišķā jomā. Patlaban ir sekmīgs laiks, lai atrastu kādu uzticamu sadarbības partneri, un atteiktos no saistībām, kas nav devušas vēlamos rezultātus. Galva pilna ar idejām un vajag līdzās kādu, kurš ir gatavs darboties komandā un nebīstas no jauniem izaicinājumiem. Kārtojot lietišķos jautājumus, esi gan vērīgs, jo var nākties saskarties ar kādu ne visai godīgu rīcību. Brīvdienās ļaujies dzīves baudīšanai, laiskam dienu ritmam un dari tikai to, ko patiešām kāro sirds.

DVĪŅI

Šonedēļ divējādas noskaņas. No vienas puses - pavasara tuvums sniedz enerģiju un atver it kā jaunu elpu. No otras - nemaz tik ļoti negribas traukties un pūlēties. Ik pa brīdim vērosi, vai darbi sadalīti godīgi un vai kāds kolēģis nevēlas paslinkot uz tava rēķina. Būs situācijas, kas kaitinās, un tad labākais variants pusdienas laikā doties garākā pastaigā un vakarā izskriet krosiņu vai apmeklēt sporta zāli, lai noņemtu spriedzi. Brīvdienās dažādi pasākumi un piedzīvojumi. Brīvajiem ļaudīm sirdī var iespīdēt dzirkstošs saulstariņš.

VĒZIS

Ir diezgan grūti izkāpt no savas komforta zonas un ierastā dienu ritma, bet – kā jau zināms: zem guloša akmens ūdens netek. Vēlies attīstību? Tad kaut kas jādara. Ļoti svētīgi būtu apgūt ko jaunu, neatkarīgi no diplomu un gadu skaita. Prioritāte tehnoloģiju programmām vai biznesa kursiem. Vajadzētu ieskatīties arī darba sludinājumos, padomāt par karjeru vai savu uzņēmumu. Diezgan sekmīgi tie projekti, kuri jebkādā veidā saistās ar ārzemju tēmu. Nedēļas nogalē prieks no neliela ceļojuma. Jauni iespiedi, jauns uzrāviens.

LAUVA

Lietišķajā jomā būsi pirmajās rindās un parādīsi sevi kā lielisku profesionāli. Taču pašam kādā brīdī var nākt atklāsme, ka kādas iemaņas tomēr pietrūkst – ir tāds laiks, kad viss strauji attīstās un nepieciešamas jaunas zināšanas. Piesakies kursos vai pats meklē tīmeklī darbam nepieciešamo informāciju. Ja sadarbības projekti sasitās ar ārzemēm, tad maksimāli precīzam jābūt juridiskos jautājumos. Brīvajā laikā svarīgas norises mājas dzīvē, daudz saimniecības darbu, jāpalīdz radiniekiem. Ģimenē ir spēks!

JAUNAVA

Tieša valoda ne katram tīkama un pieņemama, tu neproti liekuļot un kāds tavus aizrādījumus var ņemt tuvu pie sirds. Ja kritizē vai aizrādi, izvēlies formu, vārdus un toni. Saspringtas situācijas darbā nu galīgi nav vajadzīgas. Daudz pienākumu, kas darāmi saliedētā komandā. Pašam var nākties kārtot kādas darīšanas iestādēs vai bankās – jebkuram jautājumam sagatavo juridiskos pamatojumus. Dažādi aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Kaislību vilnis nes savā virsotnē un dzīve šķiet tik skaista un piepildīta.

SVARI

Ļoti aktīva nedēļa darbā vai biznesā. No tevis gaidīs radošas idejas un to netrūks. Katram sarežģītam jautājumam atradīsi pat vairākus nesāpīgus risinājumus. Savā kolektīvā būsi īsts ideju ģenerators, par ko saņemsi atzinīgus vārdus un arī novērtējumu materiālā izteiksmē. Naudas lietas būs svarīgas, jo paredzami arī dažādi tēriņi saimniecības vajadzībām. Tostarp neplānoti. Nedēļas nogalē jāpievēršas saimniecības darbiem – kaut kas kārtojams, remontējams, uzlabojams. Taču atceries arī par izklaidēm: priecēs kultūras pasākuma apmeklējums vai tikšanās ar draugiem.

SKORPIONS

Daudz emociju. Būs privātās tēmas, par kurām negribēsi daudz runāt – kas pārdomājamas klusā vienatnē. Taču lietišķajā jomā ātri atradīsi kopīgu valodu ar līdzcilvēkiem. Ilgtermiņa sadarbība vai draudzība diez vai izveidosies, bet konkrēta projekta realizācija būs sekmīga. Savukārt attiecībā uz ilgtermiņa plāniem jaunas pazīšanās nav nepieciešamas, jo ap tevi jau sen ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Brīvdienās daudz sirsnības un mīlestības. Ar mīļoto cilvēku spēsiet saprasties teju vai bez vārdiem un izbaudīsi dvēseļu saskaņu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās neparastos, romantiskos apstākļos.

STRĒLNIEKS

Ļoti lietišķa nedēļa. Finanses, profesionālie sasniegumi vai privātais bizness būs pirmajā vietā. Var pavērties jaunas iespējas, caur ko būtiski palielināt ienākumus. Neklausies kritiķos un skeptiķos, jo tev ir savs viedoklis un idejas, kuras būs aktuālas jau vistuvākajā nākotnē. Tu proti un arī vajag rēķināt kādus soļus uz priekšu. Brīvdienas piemērotas izklaidēm un saviesīgiem pasākumiem. Dodies sabiedrībā un apmeklē kultūras pasākumus. Jāsmeļas spēki un enerģija nākamajam darba cēlienam, kas solās būt diezgan saspringts. Svarīga arī sirdslietu tēma. Atceries, ka īsta mīlestība neprasa, bet dod.

MEŽĀZIS

Kā jau strādīgam cilvēkam, darbs allaž pirmajā vietā. Būsi pienākumos iekšā līdz matu galiņiem un emocionāli dzīvosi līdzi norisēm. Bet vai tad kādreiz ir bijis citādāk? Kurš gan ir redzējis tevi dienām sēžam ar klēpī saliktām rokām? Patlaban ir labs laiks, kad vajadzētu mērķēt augstāk un tālāk, virzīties pa karjeras kāpnēm vai attīstīt biznesu. Profesionālajās lietās svarīgs arī ģimenes atbalsts, viedokļi gan var nesakrist, bet vienmēr ir vērts uzklausīt citu domas. Brīvdienās daudz pienākumu mājas saimniecībā. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējama iepazīšanās, kas jāvērtē ar kritisku skatu.

ŪDENSVĪRS

Ikdienas darbi var šķist nogurdinoši – iespējams, iestājusies tāda kā rutīna. Viss zināms, viss iet pa ierastām sliedēm. Tu esi pārmaiņu cilvēks un prāts pamazām sāk piepildīties ar interesantām idejām. Īstais laiks, lai meklētu atbalstītājus un jaunus sadarbības partnerus. Ir iespējas izveidot izdevīgas pazīšanās, kas jau drīz nesīs augļus, tostarp materiālā izteiksmē.

Brīvdienās esi kopā ar savu otro pusīti un mīļajiem radiņiem. Parūpējieties cits par citu, jo – kopībā ir spēks. Ja sirds brīva, dzīve var uzdāvāt tikšanos ar spilgtu personību.

ZIVIS

Ja izvirzīsies profesionālajā jomā un labi sevi parādīsi, par ienākumiem nebūs jāsūdzas. Vari pretendēt uz algas pielikumu vai meklēt jaunas iespējas. Sekmīgs laiks ieguldījumiem un uzkrājumu veidošanai. Tajā pašā laikā jāgādā par saticību mājas dzīvē. Ja izceļas strīdi vai domstarpības, liec lietā savas diplomātiskās spējas. Brīvdienās vēlams visiem kaut kur kopā iziet, apmeklēt pasākumus. Vari palutināt sevi ar iepirkšanās tūri – tuvojoties pavasarim, atjauno garderobi, iegādājies labu parfimēriju vai smaržas. Tas būs mazs, ikdienišķs prieciņš, bet tomēr – jauki

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu