Pirmdien par braukšanu stiprā dzērumā trīs autovadītāji šķīrušies no saviem spēkratiem (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Pirmdien, 6. martā, trīs autovadītāji šķīrušies no saviem transportlīdzekļiem, jo tikuši pieķerti, sēžot pie stūres vismaz 1,5 promiļu reibumā, informē Valsts policija.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 143 ceļu satiksmes negadījumi, sešos no kuriem bijuši arī kopumā 14 cietušie. Visvairāk jeb deviņi cietušie bija Rīgas reģionā, bet pārējie traumas guvuši avārijās Kurzemē.

Plkst.10.27 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Dienvidkurzemes novada Kalvenes pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums - sadursme starp divām vieglajām automašīnām, informēja VUGD. Glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību atbrīvoja vienu cilvēku un nodeva mediķiem. Vēl trīs cilvēki no automašīnām izkļuva pirms glābēju ierašanās. Ugunsdzēsēji abām automašīnām atvienoja akumulatora klemmes, tika sakārtota ceļa braucamā daļa un plkst.12.31 darbs notikuma vietā noslēdzās.

Par dažādiem ceļu satiksmes pārkāpumiem vakar noformēti kopumā 553 administratīvā pārkāpuma protokoli, un apmēram katrs ceturtais saistīts ar pārāk ātru braukšanu.

Tikmēr par braukšanu dzērumā vakar sodīti septiņi autovadītāji, turklāt viņi visi braukuši stiprā, vismaz 1,5 promiļu reibumā, kā rezultātā pret viņiem ierosināts kriminālprocess.

Trim no minētajiem dzērājšoferiem transportlīdzekļi tika konfiscēti, bet no četriem tiks piedzīta izmantoto automašīnu vērtība.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu