Igaunijā šoferis muļķīgā veidā zaudē vadītāja apliecību un saņem bargu sodu (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Igaunijas Satiksmes uzraudzības centrs/Facebook

Braukšana lielā ātrumā nepavisam nav joka lieta, turklāt ir reģistrēti daudzi šādi gadījumi, kas beigušies ļoti traģiski. Igaunijas Satiksmes uzraudzības centrs publiski pastāstīja par kārtējo "gudrinieku" uz ceļa.

Kā ziņo Satiksmes uzraudzības centrs, šis stāsts sācies ap plkst. 2.30 [datums nav norādīts]. "Volvo" autovadītājam ienāca prātā doma pārbaudīt, kas notiktu, ja, būtiski pārsniedzot ātrumu, auto trauktos garām fotoradaram.

Lai to izdarītu, viņš bez automašīnas īpašnieka piekrišanas noņēma "Volvo" spēkratam valsts numurzīmes. Sava eksperimenta veikšanai viņš arī izvēlējās laiku, kad lielākā daļa cilvēku guļ. 

Autovadītāja reakciju gan nebija iespējams noteikt, taču fotoradars savu darbu paveica nevainojami, fiksējot gan auto bez numurzīmes, gan ar roku mājošo šoferi, gan pārkāpto ātrumu.

Šoferis pēc tam policijā sniedza paskaidrojumu par notikušo, kas likumsargiem ļāva secināt, ka rīcībā bijusi apzināta. Šis eksperiments autovadītājam rezultējās ne tikai ar vadītāja apliecības zaudēšanu, bet arī ar sodu par braukšanu ar transportlīdzekli bez valsts numurzīmēm, kas var izmaksāt līdz pat 800 eiro.

Igaunijas Satiksmes uzraudzības centrs aicina autovadītājus nerīkoties muļķīgi, jo tas var beigties gluži tāpat kā šim šoferim. 

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu