Bez numurzīmēm un ar policijas bākugunīm. Vācietis nesodīts nobrauc teju 600 kilometrus (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Yevhen Prozhyrko/shutterstock

Kāds autovadītājs Vācijā ticis pie barga soda, jo pārkāpis virkni ceļu satiksmes noteikumu, ieskaitot braukšanu ar policijas zilajām bākugunīm.

24 gadus vecais autovadītājs ticis pie četrciparu naudassoda, vairākkārt pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu, braucot ar policijas zilajām bākugunīm, kā arī braucot ar transportlīdzekli, kuram nav numurzīmes.

Viņa mērķis bija veikt 600 kilometru lielu attālumu no Lejassaksijas līdz Harburgai, kas atrodas Bavārijā. Tas gandrīz izdevās, taču nieka 30 kilometrus no galamērķa viņu apturēja likumsargi. Vīrietis apturēts, jo konkrētajā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums bija 60 km/h, viņš pārvietojies ar 100 km/h lielu ātrumu.

Vīrietis savu vainu nenoliedza, norādot, ka viņa mērķis bija steidzama piegādes veikšana. Lai izvairītos no fotoradariem, vīrietis zilajam busiņam bija noņēmis numurzīmes, kā arī uzlicis policijas bākugunis, lai joņotu bez traucēkļiem.

Protams, likumsargiem šāds skaidrojums nebija pieņemams, un vīrietis saņēma bargu sodu. Turklāt viņam arī sagaidāmas nepatikšanas par piegādes kavēšanos.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu