Aizkustinoši! Topošās stilistes veco ļaužu pansionātā sapoš sirmgalvjus svētkiem (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Liepājas pilsētas domes Sociālais dienests

7. martā, Starptautiskās sieviešu dienas priekšvakarā, patīkamas pārvērtības piedzīvoja Sociālā dienesta Veco ļaužu dzīvojamās mājas iedzīvotāji, kurus svētkiem saposa Liepājas Valsts tehnikuma (LVT) 3. kursa topošās frizieres stilistes kopā ar savu skolotāju un ilggadējo frizieri Evitu Līci.

Par pagaidu frizieru salonu pārtapa senioru vingrošanas zāle ar lielo spoguli pa visu sienu un darba vietām deviņiem frizieriem.

Mājas iedzīvotāju interese bijusi liela, bet šoreiz priekšroka dota tiem desmit, kuri reti iziet no mājas un ir ar pārvietošanās grūtībām. Viens pēc otra sirmgalvji priecīgi cēlās no friziera krēsla un atzina, ka jaunais matu griezums ļoti patīk un viņi jūtas pateicīgi par jauniešu dāvāto svētku sajūtu.

Foto: Liepājas pilsētas domes Sociālais dienests

Ar dažiem, kuriem mati bija kupli un gari, jaunajām praktikantēm nācās pacensties īpaši, talkā nāca arī skolotāja. Jaunietes arī pašas jutās gandarītas par savu veikumu, redzot prieku veco ļaužu acīs.

Liepājas Valsts tehnikuma direktora vietniece Aiga Ūdre solīja, ka šī tradīcija – studentu prakses laikā paveikt kādu labu darbu - tiks turpināta un nākamais skaistumkopšanas pasākums Veco ļaužu mājā varētu būt jau maijā, kad atzīmēsim Mātes un Ģimenes dienu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu