VIDEO "30 gadus neviens neko nedara!" Imantā regulāri applūst ceļš un ietve, kas ved uz skolu (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Gadiem ilgi regulāri applūst ceļš un ietve, pa kuru bērni, viņu vecāki un pedagogi dodas uz Rīgas Ostvalda vidusskolu Imantas apkaimē. Lai gan pašvaldībai adresētas daudzas sūdzības, atbildīgie ilgstoši nesakārto lietus ūdensnoteku sistēmu, vēsta raidījums "Bez tabu".

Pie raidījuma vērsās Rīgas Ostvalda vidusskolas audzēkņu vecāki, uzrādot fotoattēlus, kuros iemūžināts applūdušais ceļš un ietve, kas ved uz mācību iestādes galveno ieeju.

"Viss ir applūdis, arī gājēju ceļš. Nekādas reakcijas no [Rīgas] valdības nav! Ir rakstīti iesniegumi. Kā bērniem te staigāt?!” sašutumu pauda skolēna tēvs Edgars.

Rīgas Ostvalda vidusskolas direktore Jeļena Ivanova norādīja, ka šī problēma esot jau 30 gadus noteikti. "Diemžēl visi auto tur brauc, bērni un vecāki tur iet! Mums neviens nekādas atbildes nedod! 30 gadus! Mēs sūtījām bildes, rakstījām dienesta vēstules, skolas padome vēršas katru gadu komitejā, komisijā. Ar deputātiem viss izrunāts."

Sabojājusies lietusūdens noteksistēma: kūstot sniegam, kā arī pēc lietavām tā nespēj savākt ūdeni. Applūstošā teritorija ir privātīpašums, tāpēc pašvaldība nevar ieguldīt līdzekļus tās sakārtošanā, raidījumam norādīja Rīgas pašvaldības pārstāve Edīte Matuseviča.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu