VIDEO Divi "Ferrari" superauto lielā ātrumā nespēj izbraukt līkumu un ielido mājas žogā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@luxurylaunches

Itālijā divu "Ferrari" superauto sacīkste beigusies ar pamatīgām galvassāpēm to īpašniekiem - abi auto lielā ātrumā nespēja izņemt līkumu un burtiski ielidoja mājas žogā. 

Kā ziņo itāļu medijs "Automoto", sarkanais avarējušais "Ferrari" ir "296 GTB" hibrīds, bet zilais - "F12berlinetta" V12 kupeja. Pirms negadījuma abi superauto esot rīkojuši sacīkstes Osmo pilsētas ziemeļaustrumos.

Kad abi auto nonāca liktenīgajā līkumā, ātrums bija pārāk liels un abi uzbrauca nelielā uzkalnā. Pēc tā abi superauto burtiski ielidoja mājas žogā. Šie kadri iemūžināti mājas videonovērošanas kamerās.

Pēc tam video turpinājumā redzams, ka zilais "Ferrari" sāk dūmot un uzliesmo. Negadījuma vietā ieradās ugunsdzēsēji, kas liesmas apdzēsa, taču automašīna bija pilnībā nodegusi.

Saskaņā ar itāļu mediju - abu "Ferrari" autovadītāji bijuši kungi ap 55 gadiem. Noskaidrots, ka viens no viņiem ir Nīderlandes pilsonis, bet otrs Beļģijas. Viens no šoferiem tika nogādāts arī slimnīcā ar nelielām traumām, taču pēc tam no tās izrakstīts.

Tāpat pagaidām nav skaidrs, vai superauto piederējuši abiem vīriešiem, vai arī  bija īrēti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu