Pirmdienas horoskops: 13. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi pirmdienai, 13. martam.

AUNS

Daudz enerģijas. Būsi teju vai kā viesulis, kas traucas uz priekšu un rauj sev līdzi daudzus citus. Kolēģiem tavas aktivitātes var šķist pārspīlētas, bet – kā nedēļu sāksi, tāda tā būs.

VĒRSIS

Nedēļa sākas iedvesmojoši - ar dažādām grandiozām iecerēm. Taču tās visas nopietni jāizvērtē. Ja vēlies ķerties pie jauna plāna vai projekta, tad jāveic smalki aprēķini.

DVĪŅI

Domīga pirmdiena... Varbūt profesionālā dzīve iegājusi rutīnā? Aktīvajiem un kustīgajiem Dvīņiem tas var būt nomācoši. Ielūkojies darba sludinājumos vai padomā par jauniem biznesa virzieniem.

VĒZIS

Šodien jāsaplāno visas nedēļas darbi, jo pienācis laiks realizēt ambiciozas idejas. Vari veidot savu komandu, bet, ja par kādu šaubies, tad labāk lielos darbus paveikt pašam.

LAUVA

Darbos veiksies un kolēģi ļoti novērtēs tavas zināšanas un autoritāti. Iespējams, ka gribēsi darīt vēl kaut ko vairāk, taču radikālām pārmaiņām patlaban nav īstais brīdis.

JAUNAVA

Jau no nedēļas pirmās dienas daudz pienākumu. Un tu par to tikai priecāsies. Būsi gandarīts par rezultātu, un kolēģi vai darījumu partneri arī. Sekmīgs laiks darīšanām iestādēs.

SVARI

Daudz emociju, un krāsaina sajūtu gamma – šis ir ļoti labs laiks kreatīviem projektiem un oriģināliem risinājumiem, arīdzan, ja tu darbojies lietišķā jomā. Dzirdēsi daudz atzinīgu vārdu.

SKORPIONS

Darbi drūzmējas rindā cits aiz cita. Kaut arī diena saspringta, tu nevēlēsies daļu no tiem deleģēt citiem, jo vislabākais princips: pats daru, pats zinu, ko izdaru, un pats arī atbildu.

STRĒLNIEKS

Daudz domāsi par globālām tēmām un arī sekosi līdzi ziņām par notikumiem tuvākā un tālākā apkārtnē. Nedēļa iešūposies lēnītēm: vairāk runāsi un filozofēsi, nekā šodien izdarīsi.

MEŽĀZIS

Būsi noskaņots rīkoties enerģiski, ieņemt striktu nostāju un pierādīt savu taisnību visdažādākajos jautājumos. Tomēr vēlams saglabāt rāmu garu - lai izvairītos no konfliktiem, centies būt tolerants.

ŪDENSVĪRS

Esi gatavs jauniem izaicinājumiem – piesakies augstākam amatam vai maini darbu uz tādu, kas paver plašākas iespējas. Kādam var rasties doma par biznesa attīstību un spēles laukuma paplašināšanu.

ZIVIS

Ir vērts iesaistīties jaunos projektos vai runāt ar vadību par algas pielikumu. Attiecībā uz darbu vai biznesu var rasties oriģinālas idejas. Realizācija prasīs spēkus un nervus, taču ar rezultātu būsi apmierināts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu