Sestdienas horoskops: 18. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskopi sestdienai, 18. martam.

AUNS

Pēc aizvadītās spraigās nedēļas gribēsi no sirds atpūsties. Tu esi kompānijas dvēsele, tāpēc sarīko ballīti draugiem vai kopā ar viņiem apmeklē klubu, virmos pozitīvas emocijas.

VĒRSIS

Diena piemērota dažādām sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm, komunikācijai un ballītēm. Satiecies ar draugiem, apmeklē koncertu, teātra izrādi vai dodies izzinošā ekskursijā.

DVĪŅI

Nesēdi mājās, bet aizbrauc apskatīt kādu interesantu izklaides objektu vai pastaigā pa piesnigušām piedzīvojumu takām. Ja līdzās ģimene, draugi un laba kompānija – tad pavisam ideāli!

VĒZIS

Šodien ir sevis lutināšanas diena. Gribēsi mazliet iztērēt savam priekam. Atjauno garderobi, apmeklē skaistumsalonu vai SPA. Ja plāno lielākus mājas darbus, iesaisti ģimeni. Nav jādara viss vienam pašam.

LAUVA

Svarīga privātās dzīves tēma. Kopā ar mīļoto kaut kur aizbrauc, izbaudi divvientulību. Attiecības ir kā puķu dārzs, kas jākopj un jālolo. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt īsto un vienīgo.

JAUNAVA

Aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Kaislību vilnis nes savā virsotnē, un dzīve šķiet tik skaista un piepildīta. Ģimenes cilvēkiem omulīga diena mīļo cilvēku kompānijā.

SVARI

Ar sirdi un dvēseli būsi iekšā mājas pienākumos, rūpēsies par savējiem un gaisā virmos daudz pozitīvisma. Brīvajiem cilvēkiem sirds sāk pukstēt straujāk pavasara nojausmās.

SKORPIONS

Sirds notrīs pavasara gaidās, un romantiskas noskaņas ievibrē dvēseles stīgas. Labs laiks attiecību veidošanai un stiprināšanai. Palutini mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS

Šodien vajag atpūsties tā, kā sirds kāro. Pozitīvas emocijas no tikšanās ar draugiem – aizbrauciet kopā pie dabas, sarīko intelektuālo spēļu vakaru vai dodies labā kompānijā uz klubu.

MEŽĀZIS

Pavadi dienu rāmā mājas atmosfērā: nav nekur jātraucas, nekas nav jārisina. Ja esi iedomājies, ka bez tavas līdzdalības un padomiem pasaule bojā aizies – tā nebūs. Vajag palutināt pašam sevi.

ŪDENSVĪRS

Mājās daudz saimniecības darbu: jāievieš kārtība un jāpārskata garderobe, jāsakopj telpas un jāmazgā veļa. Kad darbi pabeigti, vari sarīkot kopīgas pusdienas radu saimei.

ZIVIS

Jārūpējas par saticību ar otro pusīti. Ja viedokļi atšķiras, risini visu mierīgi. Pretējā gadījumā var sākties strīds, kas ieņem destruktīvu formu. Labāk padomā par romantisku pasākumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu