Otrdienas horoskops: 21. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Kolpakova Svetlana/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 21. martam.

AUNS

Šī diena sekmīga, lai sāktu interesantus projektus, veidotu kontaktus, sapazītos ar jauniem darījumu partneriem. Arī naudas lietās var uzsmaidīt negaidīta veiksme, un pavērties jaunas iespējas.

VĒRSIS

Šodien darbus nesasteidz un par iecerēm plaši nestāsti, jo bieži mēdz gadīties, ka ideja, kas virmo gaisā, nonāk pie kāda cita un tas pasteidzas pirmais. Uzmanīgam jābūt arī naudas lietās.

DVĪŅI

Par ideju trūkumu jāsūdzas nebūs, un varbūt ir vērts pieteikties kādos biznesa kursos, lai tās iegūst konkrētu veidolu. Ja izceļas strīdi, atceries, ka gudrākais piekāpjas.

VĒZIS

Darba pilnas rokas! Pienācis laiks izkāpt no ierastās komforta zonas un doties tālāk. Daudz ideju profesionālajā vai biznesa jomā. Ja rodas šaubas, mēģini tās pārvarēt. Tev izdosies!

LAUVA

Svarīga finanšu tēma, un ienākumi lielā mērā atkarīgi no pieredzes un zināšanām. Varbūt vajag iemācīties ko jaunu. Ieskaties kursu un semināru piedāvājumā, un ne tikai Latvijas tīmeklī.

JAUNAVA

Var rasties jaunas iespējas karjerā vai biznesā – tādas, par kurām esi sen sapņojis. Radīsies lieliskas idejas un veidosies interesanta sadarbība. Taču ārpus darba eksistē arī privātā dzīve. Vakars piemērots randiņam.

SVARI

Ja kārtojamas kādas darīšanas iestādēs, tad labi sagatavojies vai arī pārcel uz vēlāku laiku. Tāpat arī nav piemērots periods kredīta ņemšanai vai lielam līzinga pirkumam. Darbā daudz ideju un veiksmīgi risinājumi.

SKORPIONS

Var izcelties nevajadzīgi strīdi un pat intrigošana, bet tu pratīsi atrisināt situācijas un darbu traucētājus "nolikt pie vietas". Pēc tam jau diena būs ražīga.

STRĒLNIEKS

Ķeries pie tā, ko sen jau esi gribējis paveikt. Darba rezultāti priecēs un ar ienākumiem būsi apmierināts. Tikai neapstājies un nesāc dusēt uz lauriem.

MEŽĀZIS

Darbā piebremzē vēlmi visu sakārtot pēc sava prāta, jo ideāli risinājumi ir liels retums. Ļauj kolēģiem izrādīt iniciatīvu, un sapratīsi, ka reizumis ir diezgan patīkami palikt maliņā.

ŪDENSVĪRS

Interesantas idejas un Fortūnas labvēlība. Var rasties iespējas būtiski uzlabot ienākumus, tomēr finanšu lietās esi uzmanīgs. It īpaši tad, ja darīšana ar lieliem ieguldījumiem.

ZIVIS

Turies tālāk no ļautiņiem, kas nepārtraukti čīkst un žēlojas. Darbs ir svarīgs, bet tāpat arī ģimene. Iespējams, jāpalīdz kādam no tuviniekiem vai jārisina saimnieciski jautājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu