VIDEO ⟩ Kārtējais "ērglis" satiksmē - karma rūgti pārmāca motociklistu (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds motociklists iedomājās, ka viss ceļš pieder viņam, taču karma viņu pamatīgi pārmācīja - viņš cieta avārijā, pamatīgi apskādējot savu braucamo un pats sevi.

Pēc videoreģistratora datiem noprotams, ka kadri iemūžināti pagājušajā piektdienā, 17. martā, ap plkst. 10.50. Kadros redzams, ka pa lielceļu ar aptuveni 90 km/h brauc divas automašīnas un motociklists.

Kamēr baltā automašīna mierīgi brauc pa labo joslu, tai blakus pa kreiso brauc motociklists. Parasti pieņemts, ka kreisā josla ir ātrāka. Savukārt motociklists par to, ka viņam aizmugurē brauc un vēlas tikt garām otra automašīna, tīši neliekas ne zinis. 

Motociklists ik pa brīdim paskatās uz sāniem, taču neliekas traucēties un turpina ceļu pa kreiso joslu, nelaižot automašīnu garām. Kādā brīdī, kad otram spēkratam paveras iespēja motociklistu apdzīt, sākotnēji tas neizdodas, jo motociklists piedod gāzi. Šoferis strauji pagriež stūri un, paātrinoties līdz vairāk nekā 110 km/h, tomēr tiek motociklistam garām.

Pēc brīža videoreģistratorā dzirdama trieciena skaņa un kamera noraustās. Tālāk video redzams, ka motociklists centies atkal tikt automašīnai garām pa šauru spraugu starp auto un joslas sadalošo norobežojumu, bet atsities pret mašīnas pakaļgalu un avarējis, ietriecoties margās. Kadros redzams, ka motociklists spēja piecelties pats.

Protams, abu šoferu pārgalvība uz ceļa un šāda attiecību skaidrošana satiksmē ir pilnībā nepieņemama. Nezinām, kas pirms video ierakstīšanas noticis starp abiem satiksmes dalībniekiem, bet motociklistam šajā gadījumā aiz cieņas pret citiem autovadītājiem vienkāršāk būtu bijis palaist tumšās mašīnas šoferi garām.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu