VIDEO ⟩ Rīdziniecei līguma laušana ar iecienītu sporta klubu izrādījusies īsts pārbaudījums

CopyLinkedIn Draugiem X
Sporta zāle
Sporta zāle Foto: Pixabay

Rīdziniecei Kristī līguma laušana ar sporta klubu "Lemon Gym" izrādījusies par īstu pārbaudījumu nervu izturībai, ziņo raidījums "Bez tabu".

Kristī pirms pērnā gada vasaras pieteicās sporta klubā "Lemon Gym", taču vēlāk naudas grūtību dēļ nolēma pārtraukt sportot, tāpēc informēja sporta kluba administrāciju par savām likstām, turklāt viņa nebija nomaksājusi rēķinu par diviem mēnešiem. Administratore paziņojusi, ka līgums parādu dēļ jau esot lauzts, kā arī vienojās par naudas atmaksu.

Sieviete netaisījusies tuvākajā laikā atgriezties sporta zālē, taču liktenis vai arī šajā gadījumā sporta kluba darbinieki lēmuši citādāk – līgums pēc vairākiem mēnešiem ticis atjaunots bez klientes ziņas.

"Es uzzināju, ka ar devīto februāri viņi patvaļīgi, man nezināmā veidā, ir atjaunojuši līgumu. It kā man atsūtījuši e-pasta vēstuli ar tekstu – paldies par jūsu maksājumu, jūsu līgums ir atjaunots!

Momentāni viņi piestādīja divus jaunus rēķinus klāt. Kopš tā sākās garas un nepatīkamas sarunas ar sporta kluba administrāciju, viņi man paziņoja, ka es meloju un slēpju faktus," raidījumam stāsta Kristī.

Rīdziniecei ticis paziņots, ka lauzt līgumu varot, ja viņa samaksāšot 20 eiro, ko sieviete arī izdarīja. Klientei par pārsteigumu, sporta zāles darbinieki nākamajā dienā informējuši, ka līgumu lauzīšot, ja viņa samaksās 114 eiro.

Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) norāda, – ja līgums tiek noslēgts uz konkrētu termiņu, būtu jārēķinās, ka noteiktajā laikā līgums tiek lauzts, ja puses nevienojas par tā pagarināšanu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu