Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sievietes par intīmo: sevis samīļošanas tehnikas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Skaidrs ir viens: lai kā mēs par to runātu aplinkus - pašapmierināmies mēs visi! Otra lieta - to ieteikt darīt pēc vienas tehnikas vai paņēmiena nav iespējams: kas der vienam, neliksies vilinošs otram. Treškārt, vispatiesāk šeit ir vienkārši dalīties savā pieredzē, un, iespējams, kāda konkrēta tehnika atklās jaunus baudas horizontus citai. Uzzinām, ko 10 sievietes saka par sevis samīļošanu vai pašapmierināšanos.

1. Lielāko daļu uzmanības dodu savam klitoram

«Ja tu nezini, kur tas atrodas, - es tev, mīļā, svēti iesaku to atrast! Sameklē šo intīmo vietiņu, un tu sapratīsi, kas ir īsta bauda. Tava seksuālā dzīve mainīsies.» (Džesika, 26 gadi, publicēts womenshealthmag.com)

2. Lietoju segu

«Parasti es to daru ar vibratoru, bet triks ir tajā, ka starp vibratoru un savu ķermeni es ievietoju segu. Tad man rodas sajūta, ka man pieskaras kāda cita persona... Un tas iedarbojas!» (Maija, 25 gadi)

3. Es ostu sava vīrieša kreklu

«Mans vīrietis dzīvo citur, tāpēc neredzamies pat mēnešiem ilgi. Mēs praktizējam seksa čatus, kas bieži beidzas ar pašapmierināšanos. Kas mums palīdz? Dropboxā mums ir savs ar parolēm aizsargāts folderis, kura saturs ir mūsu abu erotiskie fotoattēli. Tos skatāmies bieži un izmantojam, kad nepieciešams, pašapmierinoties. Atstājam viens otram apģērbu, kas smaržo pēc mums...» (Frenkija, 36 gadi)

4. Esmu atradusi sev perfektu vibratoru

«Atrodi SAVU vibratoru un appreci to! Protams, tas nozīmē veselu ceļojumu seksa rotaļlietu pasaulē, bet tas ir to vērts!» (Anna, 29 gadi)

5. Uzticos savai labsajūtai

«Man patiešām patīk mans klitora vibrators. Tā ir mazītiņa mantiņa, bet cik spēcīga! Novietojot to pareizajā vietā, es varu pabūt orgasma sajūtās pat dažas minūtes! Un tas tik ļoti atslābina un noņem stresu. Tas ir labāk pat par pašu seksu...» (Britnija, 29 gadi)

6. Es lietoju dildo ... savā veidā

«Lai sasniegtu orgasmu, man nepieciešama ir sajūta, ka manī kāds ieiet... To izdarīt ar dildo guļus stāvoklī ir ļoti neparocīgi un grūti. Tāpēc es iesaku sievietēm pamēģināt tos dildo, kurus var piestiprināt pie grīdas vai kādas citas virsmas. Es to parasti daru, talkā ņemot krēslu. Tad es varu sagādāt sev ekstāzi savā mīļākajā - jātnieces pozā...» (Mišela, 34 gadi)

7. Man ir sava tehnika

«Man ļoti patīk sajūta, kad virzos ar vibratoru no klitora virzienā uz leju. Kad tas pieskaras manam klitoram tieši, man šīs sajūtas ir par izteiktu un nesagādā baudu. Tad es meklēju erogēno zonu ap klitoru un to atradu. Mums katrai ir savs baudas leņķis!» (Andžela, 36 gadi)

8. Man vajag priekšspēli

«Nezinu, vai tas ir jocīgi, bet, lai sevi apmierinātu, man vajag saorganizēt arī savu apkārtējo vidi. Sveces, mūzika, vanna... Man tas viss ir kā rituāls, kura nobeigumā es pašapmierinos. Patiesībā sevi apmierināt man visvairāk gribas, kad man ir bijusi ļoti slikta diena un esmu tuvu asarām. Tad es pēc šā rituāla atkal sajūtos seksīga un acis spīd...» (Jūlija, 28 gadi)

9. Kopā!

«Mēs ar draugu to darām kopā. Skan dīvaini? Pamēģini, un teiksi paldies par piedzīvojumu!» (Jana, 30 gadi)

10. Regularitāte

«Ja esmu atklāta, tad labākā tehnika man ir tāda, ka daru to daudz un bieži. Jo biežāk to dari, jo process top kvalitatīvāks. Nevajag sev šo prieku liegt nekad. Tā mēs iepazīstam savu ķermeni un atklājam aizvien jaunas seksualitātes virsotnes. Tā mēs sevi padarām laimīgas!» (Lilija, 29 gadi).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu