Sestdienas horoskops: 25. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi sestdienai, 25. martam.

AUNS

Iepirkšanās diena. Vēlēsies patērēties saimniecības vajadzībām un sevis iepriecinājumam – klāt pavasaris un gribas tērpties košākās krāsās. Vakarā dodies izklaidēs un izjūti, kā dzīve virmo.

VĒRSIS

Vajadzētu kaut kur aizbraukt – smelties jaunus iespaidus. Vai arī paslinkot, pasapņot un noskatīties kādu filmu par tālām, eksotiskām zemēm. Dari to, ko kāro sirds.

DVĪŅI

Ļoti var gadīties, ka rosīgajiem Dvīņiem darba nedēļa bijusi par īstu. Mazliet vari pastrādāt brīvdienā, bet noteikti atrodi laiku arī saviem mīļajiem. Vakarā prieks no kultūras pasākuma apmeklējuma.

VĒZIS

Šodien svarīga ģimenes tēma. Derētu sarīkot radu sanākšanu ar atmiņu stāstiem. Atceries arī par tiem mīļajiem cilvēkiem, kas dzīvo citās pasaules malās. Saslēdzieties sarunai tiešsaistē.

LAUVA

Tuvojas pavasaris, un ar steigu vajadzētu ieviest kārtību drēbju skapī. Pārskati garderobi un atjauno. Iepirkšanās tūre un skaistu lietu iegāde sagādās prieku. Piemērots laiks arī mājokļa interjera izdaiļošanai.

JAUNAVA

Pavasara saule liek smaidīt un iesilda sirdi. Prātā aušīgas domas un šī diena sola jaukus piedzīvojumus. Apdarāmi arī daži mājas darbi, bet ar tiem veikli tiksi galā.

SVARI

Izgulies, atpūties, un vislabākais – atslēdz telefonu. Esot vienatnē, iespējams apcerīgs noskaņojums un noderīgas atziņas. Kā pēkšņa atklāsme var nākt izpratne par konkrētu cilvēku rīcības motīviem.

SKORPIONS

Pavadi dienu kopā ar savējiem. Vajag izkustēties, pasportot, kaut kur aizbraukt. Kopā būšana sagādās prieku. Brīvajiem ļaudīm savukārt sirdī var iespīdēt pavasara saulstariņš.

STRĒLNIEKS

Esi kopā ar ģimeni un iepriecini ar savus mīļos. Labprāt saimniekosi mājās un rosīsies virtuvē. Ir vērts izmēģināt kādas eksotiskas ēdienu receptes. Aizraujošs process un lielisks rezultāts.

MEŽĀZIS

Pirmajā vietā attiecību tēma. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos, kas ļauj iepazīt jaunas emocijas. Pāriem kāds laiks jāvelta mājas darbiem, bet nevajag aizmirst arī par romantiku.

ŪDENSVĪRS

Būsi noskaņots lielajiem uzkopšanas darbiem, dažādiem pārkārtojumiem un uzlabojumiem, rosīsies un nedosi miera arī pārējiem ģimenes locekļiem. Uz kādu kafijas vai tējas tasi ciemos atnāks draugi.

ZIVIS

Jāatrod kāds brīdis vienatnei. Pārdomās vai meditācijās gūsi noderīgas atziņas, sakārtosi iekšējo pasauli, un smelsies spēku jauniem darbiem. Vakarā vari doties uz klubu vai ballīti

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu