Video ⟩ Ne preces, ne naudas! Klienti iegādājas iecienīta latviešu zīmola drēbes, bet pamatīgi viļas (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Ķeipenes pagasta iedzīvotāja Ilze nolēmusi meitai iegādāties  latviešu zīmola “Colorfall” mēteli. Komunikācija ar pārstāvi bijusi laipna un apgalvots, ka sūtījums tiks izpildīts ātri, taču – nekā. Nu jau pagājis vairāk nekā gads, taču sūtījuma nav joprojām, vēsta "Bez tabu".

Publiski pieejamās datubāzes “Lursoft” informācija liecina, ka SIA “Colorfall” likvidēta šā gada martā. Laura un citas klientes vērsušās ar iesniegumu Valsts policijā, taču pamatīgi vīlušies.

Valsts policija raidījumam “Bez tabu” sniedz rakstveida komentāru, paskaidrojot, ka resoriskās pārbaudes ietvaros secināts, ka noziedzīgs nodarījums neesot atklāts.

“Tika secināts, ka uzņēmums ir nonācis finansiālās grūtībās un tādēļ nespēj nokārtot saistības ar klientiem. Kā arī uzņēmuma pārstāve policijai ir norādījusi, ka visi parādi preču pasūtītājiem tiks atmaksāti rindas kārtībā. Turklāt Valsts policija ir ieguvusi informāciju, ka uzņēmums jau ir pakāpeniski atmaksājis naudu vairākiem citiem klientiem.”

Arī Patērētāju tiesību aizsardzības (PTAC) centrā par likstām ar latviešu apģērbu zīmolu ir informēti – tur saņemti jau 20 iesniegumi. Turklāt atgūt naudu izdevies trim sūdzību iesniedzējiem, kuri vērsušies pa taisno PTAC Patērētāju strīdu risināšanas komisijā.

Vairāk skaties sižetā! 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu