Veiksmes nedēļas horoskops visām horoskopa zīmēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi visām Zodiak zīmēm no 27. marta līdz 2. aprīlim. 

AUNS

Jaunajā nedēļā parādīsi, uz ko esi spējīgs. Gaidāmi panākumi un atzinība, jo ne tikai spīdoši paveiksi savus darbus, bet atradīsi izeju no sarežģītas situācijas, kas var skart visu kolektīvu. Ir tāds teiciens: "Tas cilvēks vilku no meža ārā izrunās..." Un tas patlaban par tevi. Viegli operēsi ar faktiem un argumentiem, un būsi sabiedrības dvēsele. Gan darbā, gan privātajā dzīvē. Brīvdienas draugu lokā – saistošas sarunas un diskusijas par globālām tēmām, viedokļu apmaiņa, sīki strīdiņi un izlīgšana pie tējas tases vai vīna gāzes.

VĒRSIS

Darbā jāvelk smagais arkls, bet raža priecēs. Un rēķinies, ka atsevišķās saspringtās situācijās nebūs daudz laika domāt – lēmumi jāpieņem nekavējoties. Tas, protams, nav īsti Vērša stilā, bet dzīve grib tev iemācīt būt elastīgākam. Nebūs vienaldzīgas dažādas norises tuvākā un tālākā apkārtnē, un emocionāli dzīvosi līdzi arī pasaules notikumiem. Noziedo kādu artavu labdarībai – priekš tiem, kam grūti. Brīvdienās pozitīvas emocijas no tikšanās ar draugiem: vari organizēt izbraucienu vai sarīkot pavasara dārza svētkus.

DVĪŅI

Šonedēļ darbā būsi pirmajās rindās un palīdzēsi kolēģiem gan ar padomu, gan praktiski, uzmundrināsi, iedvesmosi. Daudz enerģijas, kas kļūst arvien jaudīgāka – ar katru pavasara dienu tavi spēki pieaug, un garastāvoklis uzlabojas. Būsi noskaņots optimistiski un arī problēmsituācijās atradīsi pozitīvus momentus un risinājumus. Bez atelpas gan neskrien, jo enerģijas rezerves nav neizsmeļamas. Vakaros izej pastaigā, izbrauc ar divriteni, apmeklē sporta zāli. Nedēļas nogalē prieku sagādās pārgājiens pa skaistām un mazliet ekstrēmām dabas takām.

VĒZIS

Ir ļoti patīkami, ja tavs darbs tiek novērtēts, un šonedēļ par gandarījuma sajūtas trūkumu nevarēsi žēloties. Parādīsi citiem un arī pats no jauna pārliecināsies, ka esi īstens savas jomas profesionālis. Turklāt priecēs arī bankas konta stāvoklis. Nedēļas nogalē iepriecini sevi ar tīkamiem pirkumiem: jaunu pavasarīgu tērpu, elegantu rotu, labām smaržām. Derētu ielūkoties arī kādā zemnieku tirdziņā un palutināt savējos ar veselīgām maltītēm. Bet lielas aktivitātes neplāno: nav nekur jātraucas, nekas nav jārisina. Mierīgi atpūties.

LAUVA

Šonedēļ veiksmes dieviete Fortūna tev labvēlīga – daudz izdarīsi un varēsi apmierināti gozēties starmešu gaismā. Lauvai jau ļoti patīk atzinība, it īpaši tad, ja tā godam nopelnīta. Kādu rūpju brīdi gan var sagādāt sadarbības partneri. Būsi cerējis, ka savu darāmo katrs pats zina un paveiks, bet „čušs”... Pats ātri izlabosi kļūmi, bet turpmākā sadarbošanās, iespējams, jākoriģē. Brīvdienas kā radītas saviesīgām aktivitātēm un sirsnīgai kopā būšanai ar draugiem. Būsi kompānijas dvēsele un ņemsi organizatoriskos grožus savās rokās. Daudz pozitīvu emociju, joki un interesantas sarunas.

JAUNAVA

Piemērots brīdis darba maiņai, karjerai vai biznesa attīstībai. Pienācis laiks realizēt ieceres profesionālajā jomā un doties uz priekšu. Mēdz teikt, ka sapņi dzīvei un pasaulei piešķir jēgu. Jaunavas prot perfekti plānot un tas būs tavs trumpis, lai izvairītos no dažādām nejaušībām, kas ceļā var gadīties. Brīvdienās ģimenes cilvēkiem rūpes par savējiem un īpaši jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Taču attiecību tēma un sirdslietas arī nebūs pēdējā vietā. Mīlestība iedvesmos un kaislības cels spārnos. Tāds īsts un patīkams "pavasara dullums".

SVARI

Idejas virza uz priekšu pasauli un par to trūkumu tev nav jāžēlojas. Darbā vai biznesā atradīsi kreatīvus risinājumus jautājumiem, kas kādu laiku nekustēja ne no vietas. Ja esošajos apstākļos kaut kas neapmierina, tad pienācis laiks pārmaiņām – meklē citu darbu, veido karjeru, atrodi jaunus biznesa virzienus. Ja arī kāds kritizē un uz tavām aktivitātēm lūkojas skeptiski, neņem galvā. Brīvdienās mājās jāievieš kārtība un jāpārskata garderobe. Ziemas drēbes noliekamas tālākā skapja plauktā vai atdodamas labdarībai, jānomazgā logi, arī āra teritorijas sakopšanā roka jāpieliek.

SKORPIONS

Kas ar tevi norunāts – tas kā akmenī iecirsts. Tu esi uzticams kolēģis un darījumu partneris un tādu pat attieksmi gribēsi sagaidīt arī no citiem. Bet cilvēki ir dažādi un kā vēsta latviešu sakāmvārds: "Ar apsolītu malku pirti nevar izkurināt". Var gadīties, ka tev jāizdara tas, kas bija jāpaveic kādam citam. Izdari secinājumus. Brīvdienās svarīga attiecību tēma. Gādā par saticību ar mīļoto. Ja viedokļi atšķiras nesāc uztiept savu, kā vienīgo pareizo, bet labāk padomā par romantisku pasākumu. Pavasaris iedvesmo.

STRĒLNIEKS

Darba dienas rosīgas un nemierīgas, bet vēlāk cipars bankas kontā priecēs. Var rasties arī noderīgas biznesa idejas un domubiedri. Lielisks laiks, lai izveidotu jaunu sadarbības projektu. Iespējams, kādā brīdī sapratīsi, ka nepieciešams papildināt zināšanas, jo tehnoloģijas attīstās vēja ātrumā, arī mākslīgais intelekts piesaka sevi arvien pārliecinošāk. Nevar vairs darboties tā, kā iepriekš. Nedēļas nogalē ar īstena saimnieka skatu pārlūkosi mājas saimniecību un atradīsi daudz darāmā. Varbūt jāapvieno lietderīgais ar patīkamo un jāsaaicina uz talku draugi – kopā lustīgāk.

MEŽĀZIS

Sirds ilgojas ieraudzīt pirmo taureni un pavasarīgs vējiņš galvā... Apzinīgais un pārsvarā nopietnais Mežāzis parādīs sevi jaunā ampluā – kā cilvēku ar humora dzirksti un prasmi koķetēt. Tā viegli un dabiski. Kā zināms, smaids atver daudzas durvis un pozitīvisms palīdzēs arī lietišķajās lietās. Šonedēļ darbā veiksies, nokārtosi sarežģītus jautājumus, apzināsi jaunus spēles laukumus un arī finanšu ieguvums priecēs. Savukārt sirdslietās gan iespējama spriedze. Nesāc strīdu un necenties pierādīt, ka tava taisnība ir vienīgā pareizā. Brīvajiem ļaudīm piedzīvojumi un iepazīšanās neparastos apstākļos.

ŪDENSVĪRS

Ja šobrīd strādā algotu darbu, tad ies diezgan nemierīgi, bet tu tur maz ko varēsiet ietekmēt. Varbūt jāpievēršas savam biznesam. Klāt ir īstais brīdis, lai realizētu senas ieceres. Spēsi iedvesmot citus un atrast domubiedrus. Tikai vajag gan ievākt informāciju un pārbaudīt, cik uzticami viņi ir, lai svarīgākajā brīdī nerodas vilšanās. Mēdz teikt, ka melnā krāsa apvieno sevī visas citas, tikai ko kuru reizi ieraugām. Dzīvē vajadzīgas dažādas pieredzes. Nedēļas nogalē sirsnīgi brīži kopā ar mīļiem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm interesanta iepazīšanās un var sākt veidoties nopietnas attiecības.

ZIVIS

Gribētos, lai mazliet vieglāk... lai nedaudz var ļauties tādam brīvajam peldējumam pa straumei... Taču darbā nekādas atlaides netiks dotas, un vadība vai biznesa partneri no tevis gaidīs idejas, turklāt tādas, kas drīzumā nes ienākumus. Tas nozīmē, ka būs arī jārēķina un jāpadarbojas ar kalkulatoru vai ekseli. Kāda darba apspriede var izvērsties visai vētraina, bet beigās ar rezultātu būs apmierināti visi. Nedēļas nogalē jautra pasēdēšana ar draugiem, kādam romantiski piedzīvojumi, kādam prāts uz pavasara trakulībām nesas. Atpūties un izklaidējies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu