VIDEO ⟩ "Uzvedās ļoti savādi!" "Bolt" taksists aizbrauc ar klientes mantām, uzņēmums reaģē nākamajā dienā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Armands photography/Shutterstock

Nesagaidot pasažieres iekāpšanu, kāds "Bolt" taksometra vadītājs aizbraucis ar klientes mantām. Sieviete ir neizpratnē ne vien par šofera rīcību, bet arī uzņēmuma administrācijas nespēju palīdzēt, vēsta raidījums "Bez tabu".

Pēc viesošanās pie mātes Mārupē vēlu vakarā Jana "Bolt" viedtālruņa lietotnē izsauca taksometru. Šoferim piebraucot, autovadītājs uzvedies savādi, raidījumam klāstīja Jana.

Kad Jana ievietoja salonā personīgās mantas, aizvēra spēkrata durvis un vēlējās iekāpt no otras puses, šoferis aizbraucis, nesagaidot klientes iekāpšanu.

"Biju šokā, iekliedzos, viņš mani nedzirdēja, jo mašīnā bija diskotēka. Paliku bez telefona. Labi, ka mammas māja bija blakus, nevis kaut kur pilsētā naktī. Kādu brīdi pagaidīju, domāju, ka varbūt atgriezīsies. Piezvanīju policijai. Viņš [taksists] neatgriezās, es gaidīju. Atbrauca policija, pieņēma iesniegumu," notikušajā dalījās Jana.

Sieviete cerēja, ka ar taksistu operatīvi sazināsies un palīdzēs atgūt mantas "Bolt" administrācija, bet, zvanot vēlu vakarā, automātiskais atbildētājs vēstīja, ka jāraksta e-pasta ziņojums.

"Bolt" arī pēc e-pasta ziņojuma nespēja ātri reaģēt - nākamās dienas pēcpusdienā atbildēja, ka situācija tiek izmeklēta. Arī nākamajā dienā Jana zvanīja vairākkārt, bet neviens informāciju par konkrēto šoferi nevarēja pavēstīt.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu