VIDEO Traģiskā avārija Maskavas ielā. Aculiecinieki stāsta par redzēto sadursmi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Otrdien, 28. martā, Rīgā, Maskavas ielā notika traģiska avārija, kā rezultātā bojā gāja kāds BMW autovadītājs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Notikuma vietā darbojās valsts un pašvaldības policijas ekipāžas, ugunsdzēsēji, mediķi un avārijas dienests. Kāds BMW X5 vadītājs nebija novaldījis auto un iebrauca aizsargbarjerā. Metāliskās atlūzas šķīdušas uz visām pusēm, krītot virsū tobrīd kustībā esošajiem transportlīdzekļiem. BMW pārbrauca pāri apgaismes stabam un apstājās uz tramvaja sliedēm.

"Tas metāla gabals lidoja gaisā. Es centos izvairīties. Pabraucu vairāk pa labi, bet tur jau bija cita automašīna. Viss notika pāris sekundēs. Paspēju pagriezt, lai tas gabals man neiekrīt stiklā. Melno mašīnu redzēju. Tā brauca bez bremzēšanas, vienkārši taisni. Visam, ieskaitot to margu, iztriecās cauri. Visu taranēja. Vispār bez bremzēm. Sākumā bija milzīgs stress, jo tev virsū lido lieli metāla gabali. Gaisā lido aptuveni simts kilogramu. Protams, reakcija bija izvairīties. Izvairījos, bet, redz, iesprūdu starp diviem BMW. Atkal mums BMW paši ātrākie un labākie," pauda baltā "Fiat" vadītājs.

Negadījuma vietā ieradās neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi, kuri konstatēja melnā BMW vadītāja bioloģisko nāvi. Valsts policija ir sākusi negadījuma cēloņu skaidrošanu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu