Policija Rēzeknē lielos apjomos izņem kontrabandas degvielu un tabakas izstrādājumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Kontrabanda
Kontrabanda Foto: Valsts policija

Otrdien, 21. martā, Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Rēzeknes reģionālās nodaļas amatpersonas sadarbībā ar Valsts robežsardzes darbiniekiem, veicot operatīvās darbības, noskaidroja vairāku personu saistību ar nelegālu akcīzes preču apriti, informē VP.

2023. gada 21. martā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Rēzeknes reģionālās nodaļas likumsargi sadarbībā ar Valsts robežsardzes Ludzas pārvaldes amatpersonām, veicot izmeklēšanas un operatīvos pasākumus, Rēzeknē un Rēzeknes novadā noskaidroja 1981. gadā dzimuša vīrieša un 1967. gadā dzimušas sievietes saistību ar akcīzes nodokli apliekamo preču nelikumīgu apriti.

Sešu kratīšanu rezultātā tika konstatēta nelikumīga degvielas uzpildes stacija, no kuras tika izņemti 3200 litri degvielas.

Likumsargi konstatēja, ka personas uzglabā arī tabakas izstrādājumus bez Latvijas Republikas akcīzes markām, kā rezultātā tika izņemti 15 500 gab. cigarešu.

Valsts policija atgādina, ka par naftas produktu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja tā izdarīta lielā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu