Piektdienas horoskops: 7.aprīlim

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi piektdienai, 7. aprīlim.

AUNS

Sirdī pavasaris un siltas, iedvesmojošas emocijas. Noorganizē ar mīļoto romantisku pasākumu divatā vai brīvdienu izbraucienu tālāk prom no ierastās vides.

VĒRSIS

Pavasaris ir saimniecības darbu laiks. Vari padomāt par mājokļa pārkārtošanu, kā arī saplānot āra darbus. Ja daudz darāmā, tad labs laiks lielākai talkai ar pikniku noslēgumā.

DVĪŅI

Vari ieplānot tālāku ceļojumu vai vismaz izbraucienu pa Latvijas skaistajām vietām vai pārgājienu pa dabas takām. Ieskaties tīmeklī – kurš atpūtas veids un vieta tevi uzrunā.

VĒZIS

Paveicami dažādi saimnieciskie darbi mājās: kur vien skaties, visur jāpieliek rokas, lai ieviestu kārtību. Gandrīz visu dienu ar to arī būsi aizņemts. Vakarā prieku sagādās pasākuma apmeklējums.

LAUVA

Ļoti novērtēsi to, ka līdzās labi draugi, ar kuriem vari doties kaut uz viņu pasaules malu. Vari paprasīt padomu, pārrunāt situācijas, kas satrauc, un arī kopā jauki izklaidēties.

JAUNAVA

Privātajā dzīvē viļņosies kaislības. Spēcīga emociju gamma, šarms un koķetērija. Taču uzmanies no pārsteidzības, un nemeties neapdomīgos piedzīvojumos. Diez kā viss vēl var izvērsties...

SVARI

Gatavojoties brīvdienām, izskaties kontā un makā un saplāno savu budžetu. Prieks nav mērāms naudā, bet sirds siltumā. Paša gatavota maltīte un pikniks dabā iepriecinās mīļos cilvēkus.

SKORPIONS

Attiecību tēmā garastāvoklis domīgs. Kādā brīdī prāts saka ko vienu, bet sirds pavisam kaut ko citu. Vajag pabūt vienatnē, lai tiktu skaidrībā ar sevi un savām vēlmēm.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu izkustēties. Sportiskas aktivitātes nāks par labu gan miesai, gan garam. Turklāt atrašanās dabā uzlabos garastāvokli, ļaus sakārtot domas un nomierinās prātu.

MEŽĀZIS

Romantiska un sirsnīga diena. Ja esi ar kādu kopā, tad noorganizē brīvdienu pasākumu romantiskā viesu namiņā vai vakariņas restorānā. Ja sirds brīva, tad atver to pavasarīgam brīnumam.

ŪDENSVĪRS

Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un dodies nelielā ceļojumā. Nav jābrauc uz viņu pasaules malu, labi laiku var pavadīt arī tuvējās kaimiņvalstīs. Svarīgi atpūsties no ikdienas.

ZIVIS

Šo dienu vēlams pavadīt ar mīļiem, tuviem cilvēkiem, kas sniedz pozitīvas emocijas. Attiecībās ar otru pusīti jāgādā par izpratni. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājieties abi no sirds.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu