Šova “X Faktors” dalībnieks Aivo Oskis atklāti par vardarbību ģimenē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Mūziķis, šova “X Faktors” dalībnieks Aivo Oskis vardarbību ģimenē piedzīvojis kā bērns, redzot, kā patēvs fiziski un emocionāli ietekmē viņa mammu. Pirmajai vardarbības lēkmei no patēva pret mammu Aivo bija liecinieks deviņu gadu vecumā - par to viņš pastāstīja raidījumā "Zilonis studijā"

"Tas sākās diezgan ātri. Mamma iepazinās, mēs kā bērni bijām ļoti priecīgi redzēt, ka mamma ir atradusi jaunu cilvēku, ar kuru viņa grib būt kopā. Šķita, ka viss ir lieliski,” TV 3 raidījumā atminas Oskis. Un tad ļoti strauji viss izmainījies.

"Tas viss sākās pat grūti izskaidrot, kāpēc. Šķiet, strīdus sāka tikai sākšanas pēc, lai tikai būtu, par ko pastrīdēties," secina dziedātājs. 

Vaicāts, ko izjuta brīdī, kad redzēja patēva vardarbīgo izturēšanos pret mammu, Aivo norāda – tas bija vairāku emociju kokteilis: "Tās bija dusmas, noteikti bezpalīdzības sajūta. Es atceros to laiku – šķita, ka mēs neko nevaram, izdarīt, mums tā būs vienmēr, ka nav nekādas izejas, kāda jēga, jo ir faktori, kas liek tā domāt, – kur mēs dzīvosim, nav pietiekami daudz naudas. Un tajā pašā laikā vēl ir manipulēšana – viņš saka manai mammai, ka viņa ir stulba, neko nemāk, viņš liek viņai pašai sev neticēt."

Vairāk video!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu