VIDEO Autovadītāja apgalvo, ka skolēni Imantā apzināti metušies priekšā automašīnai (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Kāda sieviete apgalvo, ka divi jauni puiši netālu no skolas Imantā noskatīja garāmbraucošu "Audi A5" un metās auto tieši priekšā. Šofere paspēja nobremzēt un sadursme nenotika, taču, viņasprāt, jauniešu plāns bija izspiest naudu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Netālu no Imantas vidusskolas, kas atrodas Kurzemes prospektā, kādai sievietei divi pusaudži pamatīgi sabojāja noskaņojumu. Viņa brauca garām izglītības iestādei un gandrīz iekļuva ceļu satiksmes negadījumā. Sieviete stāsta, ka bērni esot speciāli nogaidījuši brīdi, kad izprovocēt nepatikšanas.

Sievietei radās iespaids, ka pusaudži izvēlējušies taranēt tieši viņas automašīnu. Iespējams, jaunieši novērtēja sev izdevīgāko scenāriju – sieviete brauca ar visai dārgu automašīnu, turklāt diez vai kļūtu fiziski agresīva, rezgaļus pārmācot.

Vai bīstamās provokācijas patiešām notika un bija "izklaide", zina tikai paši puiši. Raidījums sazinājās ar Imantas vidusskolas direktori, lai noskaidrotu, ko par sievietes aprakstīto incidentu saka jaunieši un viņu vecāki. Izrādās, patiesība varētu būt kaut kur pa vidu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu