Kuriem šonedēļ īpaši veiksies?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: H. Zell /wikipedia

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 3. līdz 9. aprīlim.

AUNS

No enerģijas pārbagātības burtiski dzirksteļosi – visur pirmais, par visu viedoklis, visi darbi iet no rokas. Būsi noskaņots sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm. Labs laiks prezentācijām un arī dažādiem neformāliem pasākumiem. Šonedēļ var izveidoties kāda jauna pazīšanās vai draudzība. Lieldienu brīvdienās būsi pirmais kopā sanākšanas organizators: pasākumi ar radiem un draugiem, olu kaujas un jautrs pikniks. Taču domīgs noskaņojums sirdslietās. Neapspried privāto dzīvi ar citiem un neprasi padomus, jo neviens jau nevar būt tavā vietā un sajust to pašu, ko tu.

VĒRSIS

Daudz neparastu ideju un liela uzdrošināšanās. Tev ar loģiku viss kārtībā, tāpēc no pārrēķināšanās nav jābīstas. Vienīgi jāizvēlas pareizie sadarbības partneri - neuzticies katram, kurš bārsta komplimentus par tavām lieliskajām iecerēm, jo var nākties sastapties ar pašlabuma meklētājiem. Turklāt esi uzmanīgs jautājumos, kas skar finanses. Garajās svētku brīvdienās vari doties ceļojumā un apskatīt kā Lieldienas svin kaimiņzemēs. Ja nekur nebrauksi, tad organizē pasākumu draugiem. Ir vērts arī izmēģināt vai un kā darbojas latviešu tautas ticējums: kas Lieldienu rītā agri muti mazgā, tas čakls visu gadu.

DVĪŅI

Sekmīga un enerģijas pilna nedēļa. Dvīņi dzīvos ar to burvīgo sajūtu, ka pavasara vējš matos un visa plašā pasaule vaļā. Garajās brīvdienās vari ieplānot tālāku ceļojumu vai vismaz izbraucienu pa Latvijas skaistajām vietām vai pārgājienu pa dabas takām. Darbā gan arī kārtīgi jāpastrādā, tur nekādas atlaides netiks dotas. Tu esi ideju cilvēks un vadība vai darījumu partneri gaidīs no tevis priekšlikums, kā uzlabot un padarīt ražīgāku darbošanos. Savukārt privātajā dzīvē mazliet domīgs noskaņojums, varbūt viss nav tik ideāli, kā gribētos. Padomā – ko vari manīt.

VĒZIS

Kaut arī darba nedēļa šoreiz īsāka, vienalga ļoti daudz paspēsi. Tāda sajūta, ka pavasaris dod spēku un enerģija plūst kā kokā spēcinošās sulas. Varēsi arī baudīt sava darba augļus: būs atzinība un kādam var pavērties pavisam jaunas iespējas. Galvenais nenobīties un nešaubīties. Dienu un darbu straujajā ritmā neatstāj novārtā sirdslietas, taču esi piesardzīgs ar emociju izpausmēm, jo šajā nedēļā pilnmēness ietekmē var gadīties sarunāt, ko lieku. Arī pats neņem galvā un neapvainojies par kādu neapdomīgi izteiktu vārdu tavā virzienā. Kādu brīdi vajadzētu pabūt vienatnē, pārdomāt svarīgo.

LAUVA

Labi, ja ir draugi. Un vēl labāk, ja tie ir labi draugi. Vari paprasīt padomu, pārrunāt situācijas, kas satrauc, un arī kopā jauki izklaidēties. Šonedēļ pārliecināsies, ka tev līdzās ir lieliski cilvēki tādi, ar kuriem kopā var doties kaut uz viņu pasaules malu. Cita starpā garajās brīvdienās vari ieplānot nelielu ceļojumu ārpus Latvijas labā kompānijā. Ja nekur nedodies, tad vienalga – mājās tik daudzas dienas nevajag pavadīt. Var izcelties strīdi, un pilnmēness ietekmē sabangoties emocijas. Darbā būs nepieciešamas jaunas zināšanas, ielūkojies kursu piedāvājumā.

JAUNAVA

Šonedēļ vari ieplānot lietišķas darīšanas, risināt nekustamā īpašuma jautājumus, attiecības ar VID vai komunālajiem dienestiem. Ātri vienosies un sakārtosi nepieciešamos dokumentus vai atrisināsi problēmas. Darbā lielas lietas neplāno, jo daudzi jau dzīvo Lieldienu svētku un brīvdienu gaidās un ieceres var bremzēties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Pats brīvdienas pavadi kopā ar saviem mīļajiem – krāsojiet olas, eksperimentējot ar dabas materiāliem, iekar kokā šūpoles un sagādā visiem kādu mīļu pārsteigumu. Pozitīvu emociju nekad nevar būt par daudz.

SVARI

Ja vadība vai darījumu partneri sagaida no tevis interesantas un iedvesmojošas idejas, tad svarīgs arī samaksas jautājums. Kā jau bieži notiek, idejas ir vērtība, bet daudzi par tām nevēlas maksāt. Finanšu lietas nevajag kautrēties apspriest, jo pretējā gadījumā iespējama sajūta, ka neesi tā īsti novērtēts. Ja tā – varbūt ir vērts meklēt jaunas iespējas vai citus kompanjonus. Gatavojoties garajām brīvdienām, izskaties kontā un makā un saplāno savu budžetu. Prieks nav mērāms naudā, bet sirds siltumā. Paša gatavota maltīte un pikniks brīvā dabā iedvesmos vairāk nekā lielveikala vai dārga pasākuma apmeklējums.

SKORPIONS

Vairumā gadījumu tev viss ir skaidrs – gan par citiem, gan sevi pašu, taču patlaban attiecību tēmā garastāvoklis domīgs. Un kādā brīdī prāts saka ko vienu, bet sirds pavisam kaut ko citu. Vajag pabūt vienatnē, varbūt pat kaut kur aizbraukt, lai izvēdinātu galvu un sakārtotu domas. Toties profesionālajā jomā ir labs laiks prezentācijām, jaunu ideju izklāstam un izaugsmei. Ja šķiet, ka pietrūkst kādu iemaņu - ir daudz noderīgu kursu: klātienē, attālināti, ierakstos. Vari izvēlēties pēc sirds patikas. Svētku brīvdienās organizē izklaides kopā ar draugiem. Saviesīga gaisotne nāks par labu arī sirdslietām.

STRĒLNIEKS

Darbā nemierīgi un daudz jāpaspēj – nav laika prātot par olu krāsošanas metodēm vai svētku izklaidēm. Kolēģi vai darījumu partneri respektēs un atzīs tavu autoritāti, būs arī jaunas idejas nākotnei. Tikai rīkojies apdomīgi, jo vēlme paveikt vairāk un nopelnīt labāk var provocēt pieņemt nepārdomātus lēmumus. Čakli rosoties, laiks paskries nemanot un Lieldienas būs klāt tik un tā. Sīpolu mizas nav iekrātas? Ledusskapis tukšs? Viesi jau klauvē pie durvīm? Ar ģimenes un draugu palīdzību visu saorganizēsi un pasākumi lieliskā kompānijā būs izdevušies. Kādu dienu vajadzētu arī izkustēties. Sportiskas aktivitātes nāks par labu gan miesai, gan garam.

MEŽĀZIS

"Lai runā ne vārdi, bet darbi!" tāds ir tavs princips, un pie tā šonedēļ godam turēsies. Ar savu piemēru rādīsi kolēģiem, ka atbildīgam un uzcītīgam darbam ir rezultāts, tostarp materiālā izteiksmē. Pārskati gan bankas konta izrakstu – vai tajā ienācis, viss, kas nopelnīts. Un ar svētku tēriņiem neaizraujies. Garajās brīvdienās esi kopā ar saviem mīļajiem, viņu ir atbalsts un spēka avots. Ja patlaban esi viens, atver savu sirdi mīlestībai – bieži vien tā atnāk negaidot. Viens skats, viens mirklis un dzīve ierauj krāsainā piedzīvojumu virpulī. Pavasaris sirdī un dabā.

ŪDENSVĪRS

"Vai tas pavasaris cilvēkus gluži dullus padarījis?" pukosies Ūdensvīrs, pamanot, ka kolēģi izklaidīgāki un radi un draugi noskaņojušies un bezrūpīgas nots. Ļoti iespējams, ka tev nāksies risināt nesakārtotus lietišķos jautājumus un palīdzēt savējiem saimnieciskās lietās. Kas jādara, tas jādara... Pašam savu pienākumu arī netrūks un, tos kārtojot, var uzbangot emocijas. Atceries, ka sevi jāmīl un nekreņķējies par situācijām, kuras nevari ietekmēt. Svētku brīvdienās aizbrauc pie dabas, sarīko pikniku vai dārza svētkus. Dvēselē pavasara noskaņas un sirdslietās romantika. Tavā dzīvē var parādīties cilvēks, kam būs liela nozīme.

ZIVIS

Darbā vai biznesā iespējas izcelties un nodemonstrēt komunikācijas meistarību. Ātri sapratīsies ar cilvēkiem un no it kā nejaušām sarunām var izveidoties darījumu kontakti. Turklāt palīgs būs arī intuīcija – ļoti ātri sapratīsi, kas ir kas un ko no viena vai otra var sagaidīt. Svarīgas arī naudas lietas un šajā sakarā radīsies interesantas idejas. Pirms laika tās neklāsti, bet parēķini un pakonsultējies ar kādu, kuram uzticies. Pavasara noskaņās gribēsies palutināt sevi: nopirkt kādus skaistus niekus, jaunu apģērbu un vienkārši patērēties savam priekam. Lieldienu laikā dodies izbraucienā. Pāriem jauni iespaidi, kas iedvesmo un satuvina, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu