Sniega un apledojuma dēļ daudzviet Latvijā apgrūtināti braukšanas apstākļi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šorīt, 5. aprīlī, visā Latvijā autoceļi ir sniegoti un apledo, tāpēc var būt apgrūtināti braukšanas apstākļi, informē "Latvijas valsts ceļi".

Šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Tallinas šoseju, Vidzemes šosejas posmos no Rīgas līdz Cēsu pagriezienam un no Virešiem līdz Veclaicenei, pa Valmieras šoseju, pa Rīgas apvedceļu, kā arī pa Bauskas un Jelgavas šosejām.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Liepājas šosejas posmos no Rīgas līdz Kalnciemam un no Blīdenes līdz Skrundai, Ventspils šosejas posmos no Rīgas līdz Tukumam un no Strazdes līdz Usmai, Daugavpils šosejas posmā no Skrīveriem līdz Pāterniekiem, pa ceļš Jēkabpils- Rēzekne- Terehova, pa ceļš Grebņeva-Rēzekne- Daugavpils- Lietuvas robeža, kā arī pa Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem.

Savukārt pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā.

Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 132 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Saglabājas arī atkušņa laikā ieviestie masas ierobežojumi uz grants ceļiem pārsvarā Kurzemē un Zemgalē. Transportlīdzekļu masas ierobežojumi ieviesti 794 grants ceļu posmos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu