Video Policisti Daugavpilī aiztur kūlas dedzinātāju (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pilt videost

Aizvadītajā nedēļā, 22.martā, kāds pilsētas iedzīvotājs iesūtīja Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas dežūrdaļā video ieraksta fragmentu no savas mājas videokameras, kurā redzams kāds vīrietis, kurš sākumā piesmēķē cigareti, bet pēc tam aizdedzina kūlu un dodas projām no notikuma vietas. Noziedzīgo nodarījumu vīrietis pastrādāja Vecajā Forštatē plkst.15.46.

Nekavējoties Pašvaldības policijas patruļgrupām tika nodots likumpārkāpēja apraksts un sākās viņa meklēšana. Pēc neilga laika plkst. 16.19 policijas darbinieki patrulēšanas gaitā Poguļankā pamanīja saņemtajam aprastam atbilstošu vīrieti un viņu aizturēja.

Pārbaudes gaitā izrādījās, ka dedzinātājs dzimis 1987.gadā.

Par pastrādāto likumpārkāpumu tika sastādīts administratīvais lēmums, kurš tika nosūtīts izskatīšanai Daugavpils pilsētas domes administratīvajā komisijā.

Saskaņā ar Ugunsdrošības un ugunsdzēsības likuma 55. panta trešo daļu par kūlas dedzināšanu fiziskai personai jāmaksā naudas sods no piecdesmit sešām līdz 140 naudas soda vienībām (280 līdz 700 eiro).

Ļaundara izraisīto ugunsgrēku iedzīvotāji pamanīja un nodzēsa paši. Jāpiebilst, ka netālu no vietas, kur vīrietis aizdedzināja kūlu, atrodas dzīvojamās mājas un mežs.

Daugavpils pilsētas pašvaldības policija izsaka pateicību pilsētas iedzīvotājam par nepalikšanu vienaldzīgam.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu