Foto ⟩ Par vairākām vandalisma epizodēm Daugavpilī aizturēts vīrietis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Aculiecinieks

Daugavpilī pašvaldības policisti aizturējuši personu par vairākām vandalisma epizodēm, ziņots policijas sociālo tīklu ierakstā.

Piektdienas, 7.aprīļa, naktī Daugavpils pilsētas pašvaldības policija saņēma informāciju no Valsts policijas kolēģiem par to, ka ir pastrādāts vandalisms pilsētas sinagogā - izdauzīts logs. Tika izpētīti pilsētas videonovērošanas kameru ieraksti un atrasta iespējamā vainīgā persona. Visa informācija tika arī nodota Valsts policijai. Pēc pāris stundām šī persona atkārtoti nonāca videonovērošanas kameru redzeslokā un Pašvaldības policijas darbinieki aizturēja šo personu - kādu 1975.gadā dzimušu vīrieti, un nodeva to Valsts policijas amatpersonām turpmāko procesuālo darbību īstenošanai.

Otrdien, 11.aprīlī, Pašvaldības policija saņēma informāciju par vandalisma gadījumiem centrā, kā arī pieminekļa apgānīšanu Andreja Pumpura skvērā. Pārbaudot pieejamos videonovērošanas kameru ierakstus, tika konstatēts, ka vainīgā persona ir tā pati, kuru jau iepriekš aizturēja par vandālismu sinagogā. Informāciju nekavējoties tika nodota Valsts policijai.

Savukārt trešdien, 12.aprīlī, sociālās platformās parādījās informācija un fotogrāfijas par vandalismu Vācu karavīru kapos. Ņemot vērā to, ka vandālisma pazīmes sakrīt ar iepriekš paveikto, Daugavpils pilsētas pašvaldības policija atrada un arī aizturēja to pašu iepriekšminēto personu. Aizturētais tika nodots Valsts policijas amatpersonām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu