VIDEO Taksometra vadītāju soda par nepareizu parkošanos. Kvītī ieraksta aplamu ielu (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Ivars jau vairākus gadus dzīvo Rīgas Maskavas forštates mikrorajonā. Nesen vīrietis kļuvis par taksometra vadītāju. Dodoties pusdienu pārtraukumā, Ivars auto novietoja pie kāpņutelpas ieejas. Atgriežoties Ivaru sagaidīja nepatīkams pārsteigums - pie vējstikla piestiprināts "plāksteris", vēsta raidījums "Bez tabu".

Protokolā norādīts, ka Ivars automašīnu novietojis uz ietves Virsaišu ielā, kaut turpat esošā nama plāksnīte skaidri un gaiši informē, ka tā ir Viļānu iela. Soda kvītī norādītais nams atrodas vien divu minūšu gājiena attālumā, taču Ivars noliedz, ka spēkratu būtu tur novietojis.

Ivars devies skaidroties uz pašvaldības policiju, taču saņēmis norādi, ka sodu pārsūdzēt drīkst automašīnas turētājs vai īpašnieks, kas šajā gadījumā ir vīrieša darba devējs.

Policijā atzīst, ka protokolā ieviesusies kļūda, taču veiktā fotofiksācija apstiprinot pārkāpuma vietu. Tāpat arī GPS sistēmas dati apliecinot, ka pārkāpums konstatēts Viļānu ielā, tādēļ pārkāpuma fiksācija netiks anulēta.

Ceļu satiksmes eksperts norāda, ka mājas iedzīvotājiem jāpieņem lēmums par atbilstošas ceļazīmes izvietošanu, lai turpmāk šajā vietā izvairītos no sodiem par stāvēšanu uz ietves.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu