Pirmdienas horoskops: 17. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 17. aprīlim. 

AUNS

Grūti iesākt jauno nedēļu. Noskaņojums apcerīgs, un tā vien gribas sēdēt un vērties ārā pa logu. Sapratīsi, ka, neraugoties uz straujo dabu, dziļi sirdī esi romantiķis.

VĒRSIS

Aktīva un ražīga diena: idejas, lietišķie kontakti, biznesa plāni un enerģija izdarīt vairāk, nekā pats vari iedomāties. Paveic priekšdarbus, lai uzsāktu to, ko sen esi vēlējies.

DVĪŅI

Daudz emociju. Ar sirdi un dvēseli dzīvosi līdzi visam notiekošajam – vienalga vai tas attiecas uz darbu, biznesu, privāto dzīvi vai globāliem pasaules notikumiem.

VĒZIS

Šodien vari paveikt ļoti, ļoti daudz. Galvenais - visu labi saplānot un pie tā plāna arī turēties, lai, ķeroties pie vairākiem darbiem vienlaikus, enerģija neaizplūst tukšgaitā.

LAUVA

Vēlams pievērsties karjerai un biznesa attīstībai. Par tavām līdera dotībām neviens nešaubās un tev nav jāsatraucas, ka kaut kas no paveiktā netiks novērtēts.

JAUNAVA

Jāpieliek daudz pūļu, lai panāktu rezultātu un var rasties sajūta: kāds bāž sprunguļus riteņos. Varbūt jāmeklē citi sadarbības partneri, kas rīkojas aktīvāk un godīgāk.

SVARI Jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm, lai vēlāk nerodas problēmas neveikla formulējuma vai nepareizi ielikta komata dēļ. Svarīgos jautājumos vēlams konsultēties ar juristiem.

SKORPIONS Svarīgi sadarbības jautājumi. Kaut arī esi individuālists, šajā nedēļā vēlams strādāt komandā, uzklausīt citu profesionāļu domas un nepozicionēt savu viedokli kā vienīgo pareizo.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņots aktīvi risināt visdažādākos jautājumus. Ne tikai tos, kas skar tevi, bet arī palīdzēt kolēģiem un radiniekiem. Cilvēki būs pateicīgi. Arī tu vari rēķināties ar atbalstu, ja nepieciešams.

MEŽĀZIS

Atklāsi sevī un parādīs citiem jaunas personības šķautnes. Daudz kreatīvu ideju un spēja izkāpt no ierastajiem komforta rāmjiem. Nedēļa sākas iedvesmojoši.

ŪDENSVĪRS

Tevi saista jaunas zināšanas, nākotnes idejas un tehnoloģijas, jaunas programmatūras, ierīces, mākslīgais intelekts. Apdomā, ko no tā visa vari ieviest ikdienas darbā.

ZIVIS

Nedēļa sākas smagnēji. Dažu brīdi staigāsi sarauktu pieri, bubinot, ka nu gan „viss ir slikti”. Dažu brīdi centīsies pamācīt kolēģus un ieviest savu kārtību. Vai vajag?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu