Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ spīd veiksme?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 17. - 23. aprīlim.

AUNS

Sapņains noskaņojums... Sapratīsi, ka, neraugoties uz straujo un dinamisko dabu, dziļi sirdī esi romantiķis. Pavasaris iedvesmos, taču ar darba lietām pārāk negribēsi nodarboties, drīzāk ļauties nesteidzīgam, bohēmiskam peldējumam. Dzīve gan ieviesīs savas korekcijas, un kaut kas būs jādara. Lielisks laiks jaunu projektu plānošanai un ideju ģenerēšanai. Turklāt – ar ļoti praktisku ievirzi. Ir iespējas palielināt ienākumus. Brīvajā laikā vajag atpūsties un pasapņot – atbilstoši šībrīža noskaņojumam, bet tad ķerties pie mājas darbiem. Pavasarī jārīko uzkopšanas talka: lai viss spīd un laistās!

VĒRSIS

Būsi uz visdarbīgākā viļņa: idejas, lietišķie kontakti, biznesa plāni un enerģija paveikt vairāk, nekā pats vari iedomāties. Izmanto šo nedēļu, lai uzsāktu to, ko sen esi vēlējies. Jāraugās gan arī uz ekonomisko izdevīgumu. Kopumā par ienākumiem nevarēsi sūdzēties, tomēr attiecībā uz jauniem projektiem vai sadarbību vajadzētu pievērst uzmanību juridiskajiem aspektiem. Kā vēsta sakāmvārds: „Solīts makā nekrīt...”. Noformējot visu līgumos, izvairīsies no netīkamiem pārsteigumiem. Nedēļas nogalē lielisks laiks piknikam vai nelielam ceļojumam – no tā daudz prieka un enerģijas.

DVĪŅI

Emocionāla nedēļa, kad ar sirdi un dvēseli jādzīvo līdzi visam notiekošajam – vienalga vai tas attiecas uz darbu, biznesu, privāto dzīvi vai globāliem pasaules notikumiem. Tādējādi iespējamas spriedze, kas palielina stresu. Ko iesākt? Varbūt mazāk vajag skatīt ziņu portālus vai sociālos tīklus un lietišķo jautājumu risināšanā iesaistīties tikai tad, ja tiešām reāli vari kaut ko ietekmēt. Atceries, ka sevi ir jāmīl un brīvajā laikā dari to, kas sagādā prieku un sniedz optimismu. Dažādi tīkami piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Baudi pavasari!

VĒZIS

Dienas raibas kā dzeņa vēders! Enerģija mutuļos kā pavasara krāces un ir iespējas paveikt ļoti, ļoti daudz. Galvenais visu labi saplānot un pie tā plāna arī turēties, lai, ķeroties pie vairākiem darbiem vienlaikus, enerģija neaizplūst tukšgaitā. Šajā nedēļā augsts radošais potenciāls un dažādiem lietišķajiem jautājumiem atradīsi nestandarta risinājumus, par ko citi varbūt brīnīsies, bet tev izdosies. Nedēļas nogalē vari ieplānot sabiedriskas un saviesīgas aktivitātes – pasākumu apmeklējumu, draugu ballīti, iesaistīšanos kādā labdarības pasākumā.

LAUVA

Skaidri redzēsi mērķus un ceļus, kā tos sasniegt. Lielisks laiks karjerai un biznesa attīstībai. Par tavām līdera dotībām neviens nešaubās un tev nav jāsatraucas, ka kaut kas no paveiktā netiks novērtēts. Taču, ja esošajā darbavietā kaut kas nav pa prātam, tad skati sludinājumus, un nekautrējies pieteikties augstākam amatam, CV norādot visas savas prasmes. Nedēļas nogalē svarīgas attiecības ģimenē. Tās stiprinās kopīgs izbrauciens vai pārgājiens. Ja sirds brīva, tad dzīve var uzdāvāt tikšanos, kas iedvesmo un atmodina jaunas emocijas.

JAUNAVA

Lietišķajā jomā sarežģīta nedēļa. Jāiegulda daudz enerģijas, lai panāktu rezultātu un laiku pa laikam būs sajūta: kāds bāž sprunguļus riteņos un tīšuprāt bremzē darbus. Varbūt jāmeklē citi sadarbības partneri, kas rīkojas precīzāk un aktīvāk. Ir labas iespējas atrast kompanjonus sekmīgiem ilgtermiņa projektiem. Tavs prāts allaž atvērts zināšanām un ir vērts palūkot kursu un semināru piedāvājumus, varbūt atrodas kas ļoti noderīgs darbam. Nedēļas nogalē jādodas sabiedrībā – apmeklē gadatirgu, brīvdabas pasākumu, satiecies ar draugiem un izklaidējies.

SVARI

Sekmīgi nokārtosi dažādus lietišķos jautājumus: veiksmīgas sarunas iestādēs, bankās vai komunālajos dienestos. Ja pārslēdzami vai apspriežami kādi līgumi, tad to vēlams izdarīt nedēļas pirmajā pusē. Jāpievērš gan uzmanība juridiskām niansēm, lai vēlāk nerodas problēmas neveikla formulējuma vai

nepareizi ielikta komata dēļ. Darbā pienākumi atbildīgi un ļoti iespējams, ka vadība vai partneri vēlēsies deleģēt kaut ko papildus. Pārāk daudz neuzņemies. Svarīga arī attiecību tēma. Pavasaris sirdī modina iedvesmojošas kaislības.

SKORPIONS

Svarīgi sadarbības jautājumi. Savā dziļākajā būtībā tu esi individuālists, kurš pats zina, ko dara un pats par izdarīto spēj uzņemties atbildību. Tomēr šajā nedēļā vēlams strādāt komandā, uzklausīt citu profesionāļu domas un nepozicionēt savu viedokli kā vienīgo pareizo. Kopā darbi uz priekšu virzīsies raitāk un katrs no iesaistītajiem var dot savu pienesumu ideju veidā. Nedēļas nogalē ģimenes cilvēkiem dažādas aktivitātes ar radiniekiem un arī saimniecības darbi mājās. Sarīko spodrības dienu vai teritorijas sakopšanu un jautru ballīti noslēgumā.

STRĒLNIEKS

Jauns uzrāviens – būsi noskaņots enerģiski risināt visdažādākos jautājumus. Ne tikai tos, kas skar tevi, bet arī palīdzēt kolēģiem un radiniekiem. Cilvēki būs pateicīgi, un arī tu vari rēķināties ar atbalstu, ja tas būs nepieciešams. Kā mēdz teikt: dots devējam atdodas. Darbā lieliskas idejas, kuras vēlāk izrādīsies pelnošas. Ja vēlies kaut ko realizēt pats, tad vajag gan arī uzticamus sadarbības partnerus. Tādus, uz kuriem var paļauties. Brīvdienās labprāt apciemosi vai satiksies ar radiniekiem, palutināsi savus mīļos un izbaudīsi, ko nozīmē dāvināšanas prieks.

.

MEŽĀZIS

Konstruktīvais un racionālais Mežāzis atklās sevī un parādīs citiem jaunas personības šķautnes. Daudz kreatīvu ideju un spēja izkāpt no ierastajiem komforta rāmjiem. Profesionālajā jomā lielisku iespēju laiks, tikai esi precīzs un piesardzīgs, ja darīšana ar ārzemju projektiem vai partneriem. Pārbaudi juridiskās nianses un painteresējies par potenciālo kompanjonu reputāciju. Ļoti iedvesmojoši notikumi privātajā dzīvē. Ja esi ar kādu kopā, mīlestība uzbangos ar jaunu spēku. Ja esi brīvs, tad iespējami pavasarīgas romantikas piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Tevi allaž saista jaunas zināšanas, nākotnes idejas un tehnoloģijas. Jaunas programmatūras, ierīces, mākslīgais intelekts. Apdomā, kā kaut ko no tā visa vari ieviest savā ikdienas darbā, atvieglojot procesus. Varbūt sākotnēji kolēģi vai vadība neizrādīs sajūsmu, bet vēlāk būs pateicīgi. Ir vērts pievērsties arī sava biznesa attīstībai un pieteikties kādos kursos. Brīvajā laikā vari ieplānot nelielu ceļojumu pa Latvijas skaistajām vietām, apmeklējot gan muzejus, gan zemnieku un amatnieku tirdziņus.

ZIVIS

Šonedēļ daudz nopietnības. Dažu brīdi staigāsi sarauktu pieri, bubinot, ka nu gan „viss ir slikti”. Dažu brīdi centīsies pamācīt kolēģus un nolasīsi vai veselu referātu par tēmu, citējot Raiņa vārdus: „Es pasaul’s daļa, atbildīgs par visu”. Tas paņems enerģiju, un galu galā pats secināsi, ka dzīve jātver vieglāk. Labs laiks redzesloka paplašināšanai un mācībām, atradīsi noderīgus kursus un labprāt sāksi apgūt jaunas zinības. Nedēļas nogalē ieplāno izbraucienu ar izzinošu programmu vai kultūras pasākuma apmeklējumu. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu, bet kādam rasties vēlme attiecībās ienest jaunas krāsas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu