Kā ceļojums ar sapņu vīrieti no "Tinder" pārtapa murgā (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: madeleinejayee/Instagram

22 gadus vecā Medeleina Džeja satika savu sapņu vīrieti populārajā iepazīšanās lietotnē "Tinder" 2022. gada decembrī. 32 gadus vecais Džeisons viņu uzaicināja uz randiņu, un drīz vien viņu starpā uzplauka romantiskas attiecības. Mīlnieki jau sāka plānot kopīgu nākotni. Madeleina savā "TikTok" kontā atklāj, kā viņas sapņi pārvērtās neiedomājamā murgā, vēsta ārvalstu mediji. 

"Mums par visu sakrita viedokļi: kad mēs vēlamies bērnus, kāda būs mūsu dzīve. Izklausījās pārāk labi.

Viss attīstījās ļoti strauji. Viņš pastāstīja, kā viņam iepriekš neveicies ar sievietēm un uzmanību pievērsis savam biznesam, bet nu ir gatavs nopietnām attiecībām," atklāja Džeja.

Pēc trim mēnešiem Madeleina un Džeisons nolēma kopā doties nedēļu garā ceļojumā uz Spāniju.

Tomēr atvaļinājums pārvērtās šausmās, kad, viņiem nolaižoties lidostā, pāri sagaidīja dusmīga, bērna gaidībās esoša Džeisona mīļotā ar saviem radiniekiem.

"Kad mēs nolaidāmies, viņa draudzene pienāca pie mums un teica: "Es esmu viņa mīļotā, un pēc divām nedēļām būs dzemdības." Viņas māte un tēvs arī pienāca mums klāt un bakstīja viņa sejā kameru, kliedza uz mani. Es biju šokā. Es biju pārliecināta, ka pavisam drīz precēsimies," portāls TSN ziņo, ar kādu izbīli Madeleina atminas notikušo.

Džeja arī atklāj, ka viņa nav pirmā, ko Džeisons apmānījis. Turklāt viņš arī melojis par savu vecumu un uzvārdu.

 Sieviete arī uzzināja, ka Džeisonam ir vēl viens dēls, par kuru viņš nevienam neko nav atklājis.

Saskaņā ar Džejas teikto, dēkainis centies ar viņu sazināties pēc tam, kad meitene pazuda no nepatīkamās iepazīšanās vietas. Viņš arī centās sevi attaisnot, aizbildinoties, ka lidostā satiktā meitene bijusi garīgi slima.

"Viņš man meloja un teica, ka tā ir viņa trakā bijusī, kas cieš no mentālās veselības problēmām un cenšas viņu iedzīt slazdā ar grūtniecību," turpina Madeleina.

Džejai arī bijusi saruna ar grūtnieci. Viņa atklājusi, ka turējusi savu mīļoto aizdomās par krāpšanu.

"Es biju nobijusies, jo jutos kā slikts cilvēks, lai gan nebiju neko nepareizu izdarījusi. Es nekad nebiju iztēlojusies sevi nopietnās attiecībās ar kādu, kuram ir ģimene," viņa stāsta.

Džeja arī neslēpj, ka šī situācija viņu nobiedējusi tik ļoti, ka sieviete izdzēsusies no iepazīšanās platformas: "Tagad es nejūtos spējīga noticēt nevienam pasaules vīrietim."

Stāsta autore arī piebilst: ja mīlas stāsts ir pārāk labs, lai būtu patiesība, tā tas arī ir. Viņa arī aicina visus uzticēties savai intuīcijai.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu