Viktors Ščerbatihs par greizsirdību, kas izjauca attiecības

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TV3 publicitātes

Ja ir greizsirdīgs, tātad – mīl. No kurienes šim teicienam aug kājas un kad ir jāsāk uztraukties, ka greizsirdība var kļūt par destruktīvu spēku? Greizsirdība nereti ir trešais spēlētājs attiecībās, un pieredzē, kā tā izjauca viņa attiecības, TV3 sarunu šovā “Zilonis studijā” dalās bijušais svarcēlājs, tagad svarcelšanas treneris un politiķis Viktors Ščerbatihs.

Viktors uzskata, ka katrs cilvēks izjūt greizsirdību – cits vairāk, cits mazāk. Bet pamatos tā veidojas tādēļ, ka cilvēks nav pārliecināts par sevi. Viņa attiecības ar meitas mammu Mariju izjuka tieši šī iemesla dēļ.

Viņš atklāj – dzīvesbiedres greizsirdība izpaudusies vēlmē sekot līdzi katram Viktora solim. “Man bija tā – ja tu gribi, lai man nebūtu greizsirdības, pieliec pie pieres kameru, lai es visu redzētu,” bijušo dzīvesbiedri citē Ščerbatihs.

Foto: TV3 publicitātes

Viņš skaidro, ka nav bijusi starpība, vai viņš mājās atgriežas piecas minūtes vai piecas stundas vēlāk, sagaidāms, ka slikti būs tik un tā. “Tad kāda starpība? Labāk es nokavēšu piecas stundas un vismaz izbaudīšu laiku ar draugiem, nevis skriet mājās, piecas minūtes nokavēt un tāpat būt vainīgam.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu