Bauskā uzdarbojies riepu dūrējs, cietuši 12 auto. Policija meklē aculieciniekus

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Naktī uz 20. aprīli Bauskā Ošu ielā, Zaļajā ielā un Pļavu ielā konstatētas sadurtas riepas kopumā 12 automašīnām. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Dienvidzemgales iecirkņa amatpersonas šobrīd strādā notikuma vietā un noskaidro notikušā apstākļus.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Dienvidzemgales iecirknī sākotnēji tika saņemta informācija par vienu bojātu automašīnu Bauskā, Ošu ielā, - cietušais neilgi pirms pulksten 8.00 bija konstatējis savam auto pārdurtas riepas. Likumsargi, ieradušies norādītajā vietā, konstatēja, ka šajā adresē kopumā šādā veidā bojātas piecas automašīnas.

Neilgu brīdi vēlāk saņemta informācija, ka ir pārdurtas riepas vēl diviem transportlīdzekļiem netālu esošajā Zaļajā ielā, kur likumsargi konstatēja kopumā četras bojātas automašīnas. Pēc pulksten 8.00 Pļavu ielā fiksētas vēl trīs automašīnas ar pārdurtām riepām.

Valsts policijas amatpersonas šobrīd strādā notikumu vietās un skaidro notikušā apstākļus, tostarp pārskatot apkārtnē esošo videokameru ierakstus. Vienlaikus Valsts policija aicina personas, kuru rīcībā ir kāda informācija par notikušo vai cita apstākļu un iespējamās vainīgās personas noskaidrošanai noderīga informācija, ziņot policijai pa tālruni 110 vai 28621716.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu