“H&M” un “Mugler” atzīmē sadarbību ar šovu Ņujorkā. Slavenību parāde!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto, TVNET kolāža

19. aprīlī Park Avenue Armory zālē Manhetenā, Ņujorkā, “H&M” un “Mugler” svinēja gaidāmās kolekcijas iznākšanu ar kultūras pasākumu, kas ietvēra izklaidi, mūziku, performanci un modi. Pasākumu apmeklēja daudzi “Mugler” zīmola cienītāji, tostarp Pamela Andersone, Charli XCX, Chloë Sevigny, Lourdes Leon un Dominique Jackson, kuri bija tērpušies “Mugler H&M” kolekcijas tērpos.

Pasākuma laikā notika mūziķu Shygirl, Amaarae un Eartheater koncerts, kuri piedalījās “Mugler H&M” mūzikas videoklipā un bija tērpušies ekskluzīvos tērpos no jaunās kolekcijas. Katrs mākslinieks izpildīja vairākus savus hitus, pēc tam kopā vienojoties 90. gadu klubu klasikas "Music Sounds Better With You" jaunajā versijā - dziesmā, kas tika īpaši veidota “Mugler H&M” kolekcijas svinībām.

Foto: Publicitātes foto

Priekšnesumus papildināja modes skate, kā arī deju priekšnesumi un Bobby Beethoven, Goth Jafar un Asmara dīdžeju uzstāšanās pēc ballītes. Pasākums tika veidots kā īpašs hibrīds, apvienojot skaņu, stilu, dzīvās performances, klubu kultūru un deju, vienlaikus atsaucoties uz teatralitāti un krāšņumu, kas bija raksturīgs šim modes namam no tā pirmsākumiem, kad to vadīja Tjerī Muglers (Thierry Mugler), līdz pat tā pašreizējai izpausmei Keisija Kadvalladera (Casey Cadwallader) vadībā. Pasākumā piedalījās vairāk nekā 800 viesu, un tas atspoguļoja daudzveidības un iekļautības principu, kas raksturo “Mugler” un ir “H&M” dizaineru sadarbības pamatā.

Foto: Publicitātes foto

"Mugler vienmēr ir bijis modes nams ar spēcīgu kultūras klātbūtni, un šajā pasākumā tika apliecinātas mūsu senās saiknes ar mūziku, deju un performancēm. Tā bija ideāla Mugler H&M kolekcijas godināšana un lielisks veids, kā ielūgt cilvēkus mūsu pasaulē - neaizmirstams vakars, kas balstīts uz atbrīvotību, personīgo izpausmi un atbrīvojošu, drosmīgu modi." - Keisijs Kadvalladers, “Mugler” radošais direktors.

Foto: Publicitātes foto

"Šis notikums bija patiesi kultūrvēsturisks mirklis - veltījums “Mugler” ilgajai vēsturei, kas ļauj cilvēkiem ienākt transformācijas un pašizpausmes pasaulē. Kad jūs iedomājieties par “Mugler”, jūs domāsiet par modes šovu un teātri, un šis pasākums bija tieši tāds. – Anna Sofija Johansone (Ann-Sofie Johansson), “H&M” radošā konsultante.

Foto: Publicitātes foto

“H&M Mugler” kolekcija būs pieejama tiešsaistē 2023. gada 11. maijā.

"Tā bija brīnišķīga sajūta - uzstāties “Mugler H&M” tērpā. Domājot par “Mugler” vēsturi, nāk prātā tik daudz ikonisku muzikālu mirkļu un neticamu priekšnesumu, tāpēc tas ir pagodinājums būt iekļautai Keisija redzējumā par šiem īpašajiem svētkiem." – Shygirl

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu