Pirmdienas horoskops: 24. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unspash

Horoskops pirmdienai, 24. aprīlim. 

AUNS

Esi precīzs ar dokumentiem un darījumos, un pārjautā - vai visu esi pareizi sapratis. Sācies diezgan piņķerīgs periods, kad iespējami dažādi pārpratumi, aizķeršanās, norunu izjukšana.

VĒRSIS

Sapratīsies ar cilvēkiem teju no pus vārda. Ja arī kāds pret tavām idejām izturēsies skeptiski vai par dažādiem jautājumiem būs pretējās pozīcijās, tu ar loģiskiem argumentiem spēsi pārliecināt.

DVĪŅI

Šodien pārliecināsies par sen zināmo patiesību, ka smaids un pozitīva attieksme atver daudzas durvis. Sekmīgas sarunas un izlīgšana ar oponentiem.

VĒZIS

Daudz enerģijas – burtiski dzirksteļosi no spēku pieplūduma. Traucoties uz priekšu, uzmanies no pārsteidzības. Kā mēdz teikt: „Pirms nogriezt, septiņas reizes nomēri.”

LAUVA

Parādīsi savus talantus profesionālajā jomā. Kolēģi, vadība vai darījumu partneri atzinīgi novērtēs tavu pienesumu, varbūt pat izglābsi kādu projektu vai atrisināsi sarežģītu situāciju.

JAUNAVA

Līdz matu galiņiem būsi iekšā darba pienākumos. Lietišķas tikšanās, darījumu sarunas, arī sadzīvisku jautājumu kārtošana. Cilvēki apbrīnos tavu enerģiju.

SVARI Sekmīgi veidosi kontaktus un darba vai biznesa lietās noderēs

draudzīgi sakari un senas pazīšanās. Lai arī ko citi teiktu, tu pārliecināsies, ka privātajiem kontaktiem ir nozīme.

SKORPIONS Var būt grūti pieņemt atšķirīgus viedokļus, tomēr profesionālā ziņā labāk veiksies, ja sadarbosies un uzklausīsi kolēģu vai biznesa partneru ieteikumus.

STRĒLNIEKS

Nedēļa sākas dinamiski, jo jārisina neskaitāmi jautājumi un jādara vairāki darbi vienlaikus. Īpaši apmierināts ar to nebūsi, bet - ko iesākt? Un – kurš gan cits?

MEŽĀZIS

Laiks jauniem izaicinājumiem. Būsi noskaņots enerģiski un radoši, un sirds ilgosies pēc jauniem plašumiem. Ir īstais laiks, lai izkāptu no ierastās komforta zonas.

ŪDENSVĪRS

Lielu ieceru un autoritātes nostiprināšanas laiks. Izplāno, izrēķini un dodies uz priekšu. Jāizmanto iespējas, ko zvaigznes var „piespēlēt” kuru katru brīdi. Atceries, ka drošajiem pieder pasaule.

ZIVIS

Vajag atrotīt piedurknes un ķerties pie darba. Arī tad, ja šķiet, ka neko diži negribas pasākt un māc slinkums. Ir īstais brīdis realizēt idejas, kas jau kādu brīdi rosījušās prātā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu