VIDEO "Škoda Enyaq Coupe iV 60" - elektromobilis pasaules čempionātam hokejā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Maijā Rīgā notiks pasaules čempionāts hokejā, kura oficiālais auto ir "Škoda", šoreiz elektriskais "Enyaq Coupe 60". Bet tas nebūt nav vienīgais iemesls tuvāk iepazīties ar fēniksa oranžo elektromobili.

Šis ir "Enyaq 60" - tātad bāzes modelis ar mazāko iespējamo bateriju - 62 kWh. Konkrētais eksemplārs gan diez ko nevelk uz bāzes komplektāciju. Tam ir "Sportline" aprīkojums un izgaismota dekoratīvā reste, ko "Škoda" valodā sauc par "Crystal Face".

Lai gan ārēji tā nešķiet, šī ir vājākā un lēnākā "Coupe" versija, taču no 0 līdz 100 tā paātrinās vien par 0,2 sekundēm lēnāk nekā "iV 80". Piedziņa gan ir tikai aizmugurējiem riteņiem. "Enyaq 80" ir par kādiem 100 km lielāka sniedzamība - uz papīra.

Vai tikpat liela tā ir arī uz ceļa un ziemā? Reālajā dzīvē atšķirība ir mazāka. Ar pilnu bateriju "iV 60" var veikt līdz 300 km ceļa. "Coupe" ir 3000 eiro dārgāka par "Enyaq iV", vēl 5000 eiro šķir 60 un 80 modeļus.

Jaudas atšķirība nav liela - 180 un 204 ZS. Daudz atkarīgs no papildaprīkojuma. Skaists un spilgts kā sacīkšu auto šāds "Enyaq Coupe" maksā 15 000 vairāk nekā bāzes modelis.

Plašāk "TV Autoziņu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu