VIDEO ⟩ Mirklis līdz traģēdijai - šoferis veic pārgalvīgu apdzīšanu visnepiemērotākajā brīdī (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds Lietuvas iedzīvotājs dzimis laimes krekliņā, jo neapdomīga šofera rīcības dēļ varēja ciest smagā avārijā.

Lietuvas ceļu satiksmes lapā "Reidas", kas ik dienu publicē dažādu saturu gan ar pārkāpumiem, gan dažādiem aculiecinieku foto un video, publicējis video, kurā par mata tiesu no smagas avārijas izbēdzis kāds autovadītājs.

Video iemūžināts pagājušajās brīvdienās - sestdien, 22. aprīlī, ap plkst. 16.43. Kāds šoferis devās no Druskininkiem Lietuvas-Polijas robežas virzienā. Video redzams, ka satiksme ir gana intensīva.

Videoreģistratora kadros autovadītājs pabrauc garām vairākām mašīnām, kas brauc pa pretējo pusi, līdz nonāk uz tilta. Šoferim pretī brauc kravas automašīna. Pēkšņi uz tilta kāds cits autovadītājs izlemj apdzīt kravinieku.

Visi iesaistītie transportlīdzekļu vadītāji tikuši sveikā cauri, domājams, vien ar pamatīgu izbīli. Tiesa, šī situācija varēja beigties arī traģiski, jo video autoram bija ārkārtīgi maz vietas, kur nobraukt malā, - tiltam abās pusēs bija margas.

Kāda sieviete zem video komentējusi, ka "šādu neapdomīgu šoferu dēļ bojā iet nevainīgi cilvēki". Viņa piebilst, ka uz citiem ceļiem situācija esot vēl dramatiskāka.

Vēl vairāki sociālā tīkla "Facebook" lietotāji pauduši, ka, skatoties video, "kājas kļuvušas aukstas".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu