Mārupes novadā notikusi smagās un vieglās mašīnas sadursme

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Trešdien, 26. aprīlī, Mārupes novada Salas pagastā notikusi vieglās un smagās mašīnas sadursme, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst. 10.23 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Mārupes novada Salas pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums - vieglās un smagās automašīnas sadursme.

Divi cilvēki no automašīnām bija izkļuvuši pirms VUGD ierašanās un nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnu akumulatoru klemmes, sakārtoja ceļa braucamo daļu un plkst. 12.16 darbu beidza.

Savukārt plkst. 15.41 tika saņemts izsaukums uz Olaines novada Olaini, kur no kravas automašīnas bākas bija noplūdusi degviela. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot degvielas savākšanas sūkni un absorbentu, savāca noplūdušo degvielu un plkst.16.37 darbu notikuma vietā noslēdza.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 26. aprīļa plkst. 6.30 līdz 27. aprīļa plkst. 6.30, VUGD saņēma 37 izsaukumus - 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega siltumnīca, apkures katls, sodrēji ēkas dūmvadā, dūmvada koka dekoratīvā apdare, sadzīves mantas, divi mikroautobusi, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, meža zemsedze, siena ruļļi un divos gadījumos atkritumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu