VIDEO ⟩ Ātruma pārkāpēji nespēj savaldīt auto. Viens no viņiem iebrauc Vecdaugavas kanālā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@breakingLV/Pavels Kulikovs

Pagājušajā piektdienā notika divas avārijas, kas saistītas ar ātruma pārsniegšanu. Abos negadījumos šoferi nav guvuši smagas traumas un var būt pateicīgi, ka avārijā nav cietušas un iesaistītas citas personas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirmais negadījums notika ceļa posmā Saurieši-Rīga. Skatoties uz "Volvo", kas sasists atradās grāvī, var redzēt, ka šim auto ceļš no šosejas līdz piezemēšanās vietai ir bijis gana liels. Autovadītājs var svinēt savu otro dzimšanas dienu, jo ir ticis cauri sveikā tikai ar pušumu uz pieres.

Turpretim līdzīgs gadījums, kas pavisam noteikti saistīts ar ātruma pārsniegšanu, notika Vecmīlgrāvī. Par to, ka līkums ir bīstams, liecina arī piemiņas vieta ceļa malā, kur kāds ir zaudējis dzīvību. Ātrumu ne visi grib ievērot, to apliecina garāmgājēji, kuri pa šo ceļu regulāri dodas uz jūru.

Pirms plkst. 16.00 dienā Rīgā, Mangaļsalas prospektā, pēc policijas rīcībā esošās informācijas kāds automašīnas BMW vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca Vecdaugavas kanālā. Ceļa satiksmes negadījumā necieta neviena persona. Par notikušo Valsts policija sāka administratīvā pārkāpuma procesu un uz vietas pieņēma lēmumu par soda piemērošanu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu